Counter-Strike: Global Offensive,Screenshots

[SIZE=3]**Screenshots:

**[/SIZE]

Iako ovaj mod Half Lifa ne varim vec 5 gdina…a nekad sam bio opasno navucen…cim ovo izadje ja mu se vracam ponovo…mada sve mi se cini da ce pokrasti dosta ideja iz danasnjix najj multi igara…(cod,battlefild…)…kad izlazi tacno?

Prvi kvartal 2012, ali pomerice sigurno par meseci.
Valve tvrdi da ce igra imati najbolje elemente CS 1.6 i Source, tj. ono na sta su igraci najvise navikli (recoil, pucanje kroz odredjene zidove, efekti flasha…) i nece pratiti moderne trendova dakle nema instakillovanja nozevima i ironsight nisanjenja. Ono sto ce biti kul je statistika, ko igra CS Source zna na sta mislim, mozes da pratis efikasnost sa svakim oruzjem, koje mape ti najbolje “leze”, koliko si precizan itd itd. Imace i leaderboards.
Iskreno impresioniran sam sta moze Source endzin da uradi, vise od ovoga ni ne treba za jednu ozbiljnu turnirsku igru gde je preglednost na prvom mestu.

Trejler:

Gameplay:

Ohohoho, napokon CS i na kutiji! Jedina igra koju na PC-u igram je CS 1.6, izgleda cu i to prestati.

Aleluja potpisujem sve…:slight_smile:

Jos gameplaya

Inace igra ce imati cross-platform multiplayer

trenutno je vikend akcija za counter strike pa ko voli cs a nema original nek baci pogled :smiley:

Counter-Strike AKCIJA SAMO DANAS!

ako post nije na mestu slobodno ga uklonite :wink: ovo je cisto da opremimo ljubitelje cs-a po smesnim cenama dok je akcija :slight_smile:

Pa bila vikend akcija na steamu za 200 kinti :smiley:

da i traje jos par sati jer se vodi po americkom vremenu koje kasni za srpskim :wink: zato sad za 5 min trcim u banku i kupujem brdo steamova i saljem na mailove sto sam napravio pa posle ko kupi, dobija komplet email sa porukom od steama u kome je link za igru… :wink: a posle moze da promeni na svoj email… :slight_smile:

Kako to kupujes steamove? Ja sam ga besplatno skinuo /trollface
Zezanje na stranu (kapiram da kanterashima steam znaci original cs a ne prodavnica za 1500+ igara), ako si instalirao Steam beta klijent, mozes da pri kupovini izaberes da ti samo sacuva igru u inventar bez slanja mejla i onda bukvalno mozes sa nekim da radis trejd.

Popust je do 19:00 po nasem vremenu, tada Valve enja daily/weekend deal i ostale promocije

da na tom sam i mislio, konkretno na cs 1.6 i source…al kakav sam maler jos mi nije legla kinta na karticu a uvek odmah leze… -.-