Counter Strike 1.6 Srbija

Sta mislite o jednoj od najpopularnijih igara u svetu, a i kod nas.
Srbija je najbolja u CS 1.6, a i da vidim vase komentare ako neko igra.

Na kom serveru igrate, kako vam ide, omiljena puska, pistolj, snajper.
Valjda neko od Xbox 360 gamera igra i ovo.

Nekada sidjem sa Xbox 360 i igram CS sa prijateljima.

Pored BF,COD,HALO,L4D ti igras CS?:smiley:
Lepo…Meni je CS igra koju igram ako sam u nekoj zabiti gde zive duse nema,samo intel na 1.8 i CS na njemu:D

CS je ziva dosada. Fizika je ziva kastrofa. Znaci kroz kamen precnika 1 m neko ce vas skinuti AWP-om. Glupost a i zastarela je igra vec puno. Pored ovakvih igara sad nema potrebe igrati CS.

Istina, ali igra je klasika, nema ko nije chuo za CS i igrao, do jaja je kad se nadjesh sa drushtvom i odigrate 3v3,4v4,5v5. Igra vremenom smori i onda je ne igrash i kad ponovo krenesh opet igrash pa te smori i tako u krug … :cool::cool::cool:

Hehe, e to jeste. Ovi moji poceli da igraju i ja reko aj i ja cu malo i ond sam igrao neke 3 nedelje i od tad nisam ni pipno. Jako brzo dosadi kad znam da ima cod 4,5, BF, halo, gears, etc.

Ja igram i jedno i drugo. Vise Xbox 360. Ali kanter je uvek bio velika igra.
Jeste sve zastarelo i grafika radja ziva. Ali ima akcije dosta.
Nekada vas oce nekada nece. I mnogo je sve brze nego na Xbox-u.

Igrao bi rado sada na netu ja BF Bad Company Halo i Gears ali nemam vise Live Gold. Dobicu ga uskoro pa cemo da igramo.

Jedino ako ima Wall Hack.

Pozabavio sam se pravljenjem mog CS 1.6 servera. Veoma je tesko i komplikovano, ali mi je ipak uspelo.

Sta mislite u vezi Sourceta.:slight_smile:

Eh i da, da ne pricamo o chitovima. Znaci svi chituju na nashim serverima ako se ne igra na steamu tako da :rolleyes:

Pa,dooobro 5/10…svakako je mnoogo bolji nego 1.6, ali opet zaostaje za svim malo boljim mp igrama da ne nabrajam,misli se na bf,cod,gow…

Ima citova mnogo. Ali su ovi nasi serveri tolko glupi jer nemaju anti cheat program koji svaki strani server ima. Ali na vecim serverima imaju neki x-spec pa mogu da vide ko sta koristi, ako je noviji taj x-spec. Ja to igram kada mi je dosadno. Ali zanimljivo je kada dodjes sa drustvom podesis gravity low i letis i rokas se. Nije lose.

Gears of War je bolji za sada. Videcu sta ce pricati posle za 7 god o njemu.
Nemora neka zastarela igra da bude opste losa.
Naprimer meni je Diablo glupost ne vidjena, ali je ljudi igraju sada mnogo.

A kolko vidim svi se palite na Gears of War 2. Kec slabo ko je okusijo kolko ja vidim. Al ajde da ne pricamo jer je ovo CS 1.6 prica.:smiley:

Keca sam igrao na PC-u,Bio mi je ok.nisam imao original,te nisam igrao preko neta.Ne znam kakav mu je bio mp…
Dosta o CS-u u ovoj temi,sve nas je smorio…:smiley:

Onda pocnimo o Gears of War 1.:smiley:

Sto gears 1 kad je 2 dosta bolji. To je kao imas cod 2 pa ces njega igrati vise jer je star iako imas MW 2.

Najgore u gears 2 a bilo je u 1 je da kad nekog rokas dugo onda ima efekat stun back i na 1 sekundu ne moze da puca jer je stanovan na kratko od metaka a ovde nista. Jedino to mi smeta ostalo je dosta bolje.

Pa da ti kazem radije bi igrao i presao ponovo po 10 put na najtezem COD 1 i United of Offensive nego MW 1 ili 2.

Jer meni je takav ukus. Vise mi se svidja Wrold at War nego MW.
Jer i doba mi se to ne svidja uopste.

Gears of War 2 sam sada skoro presao i videcu jos jedanput na hardcore.
Pa cu kec da vidim da predjem sa nekim drugom ako ima cooperativ mode.

Lepo je to sve. Ali ubacuju jednog istog lika iz COD United of Offensive u MW 1 to je suludo. A covek u COD United of Offensive ima sigurno 50 god po izgledu. Samo sto je novija igra i bolje uradjena grafika.

Evo ja bash pikam na netu WaW i dobro je osvezenje nakom MW ali opet je WW2 i smori posle 5-6 partija na netu dok sam MW nekad sastavio po 3 sata na XBL ali i to je smorilo …
Shto se tiche dvojke, kad se okupimo nekad za PC i kad smore Kanteri nekad odigramo i CoD 2, skroz je ok za net.

Ja sam se za kraj skole,skupio s ortacima i uplatili smo 5h u igraonici,igrali smo l4d,bf2 i cod4…Nije bilo zdravo…Ljudi su se okupljali i gledali,a mi sve u 16:D:D:D

Uh ja skroz zanoravio da skine WaW moracu sad :smiley:

Sve je stvar ukusa. Ja sam bas vole WW 2 i te igre zbog oruzija jer obozavam da igram sa Mosin Nagantom i bilo kojim Bold Action Rifle jer se treba malo pomuciti da se neko ubije a neko ko ovi ultra noobovi u MW, uzmu najjaci machinegun i samo rokaju svukuda sanzer po sanzer pa koga ubiju :rolleyes:

Mozete da mi objasnite kako da igram counter strike online na xbox
molim vas bio bi vam zahvalan
ja imam adsl,ruter i lan cablo trebali jos nesto
molim vas pomongite mi
ili mi se javite na msn detaljnije da mi objasnite ja bi vam bio puno puno puno zahvalan

[email protected]

Na xbox 360 konzoli nema cs-a.

Kakav crni C.S ^^ Haha

Jel igra mozda neko npr. Combat Arms ? Solidan Online FPS. Moj brat se razbi koliko igra … Ja sam igrao u pocetku mada sad pored Reach-a, Black Opsa (uskoro), Battlefield-a … :rolleyes:
Kad smo vec kod Battlefield-a - Jel probao mozda neko Battlefield Heroes ? Video sam na YouTube par klipova, svidja mi se nacin igranja, grafika - Jednostavno je neobicna.
I da … Jel cuo mozda neko za ovaj novi Battlefield Free To Play :smiley: ? Tako se nesto zove, na IGN-u sam video, mada na brzinu sam procitao.