Corona V3 (valjda) RGH update dashboard-a

Kupio sam 2013-te xbox360 250GB preko XboxRepublike i do skoro sam samo ubacivao igre na HDD i igrao… (Uglavnom samo Fifu :slight_smile: )
Fifa 16 nije htela da se pokrene i posle malo vise guglanja shvatih da treba da update-ujem dashboard (trenutno je 16767).
Pitanje: Da li smem da odradim update na 17489 a da posle toga RGH normalno radi?
P.S. Posle guglanja shvatio sam da je najbolje da update odradim sa xeBuild_GUI (najvise uputstava na netu ima za ovaj softver), ili preporucujete nesto drugo?

Edit: Treba li da pazim na nesto s’obzirom da imam i Kinect?

Slobodno odradi update, ja sam neki dan digao ovaj poslednji dashboard sa xeBuild i sve radi bez problema

Azuriraj po tutorijalu za RGH/jatg konzole, kinect da radi mora da ima instaliran update za avatare $systemupdate preimenujes u $$ystemupdate…Procitaj tutorijal prvo.

Da li je ovaj tutorijal za avatar i kinect ok tj siguran?
http://team-xecuter.com/forums/threads/90631-How-to-Install-Avatar-Kinect-Data-on-a-JTAG-RGH-Console

Kompa odradi po fenomenalnom Xboxrepublika tutorijalu.
Taj radi kao svicarski sat ,samo dobro citaj i bez zurbi.Poz

Mnogo toga sam naucio po ovim tutorijalima ali nazalost mnogo tutorijala je obrisano pa bas za ovo sto meni treba ne mogu da nadjem

Edit: Ipak sam pogresio, moj xbox je 4GB, sad nadjoh kutiju, i setih se da kad sam narucivao dogovor je bio da ubace HDD od 250GB,

Edit: E sad problem, SN mog Xbox-a i kinecta se ne slaze sa onim na kutiji, znaci kutija nije od mog, da li je moj od 4GB ili 250GB? Dobio sam ga sa HDD od 250GB, da li je fabricki ili je ubacen? kako da znam?
Ovo mi je bitno zato sto vidim da se proces updatea dasha razlikuje za 4 i 250GB?

Moj je 4GB i naknadno ubačen od 750GB tako da može da ima oba :slight_smile:

Imaš na YT gomilu tutorijala, ne treba ti ništa sa kutije, xeBuild GUI sve odradi sam i da, samo da napomenem, ja sam imao problema sa ažuriranjem avatara i kinecta, na kraju se ispostavilo da ne treba preimenovati $Systemupdate folder, ne znam zašto kada je tako po svim tutorijalima.

Mnogo razmislja bez potrebe… Skini http://www.homebrew-connection.org/simple-360-nand-flasher-v1-2-by-swizzy-corona-4gb-nand-dump-and-write-support-added/ pokreni program iz freestyle manager-a ili kako znas, skini dump na flesh ( odatle startuj program) skini cpu key preko xell-a. Pogledaj sta ti jrunner kaze za plocu treba da je je corona 4GB. Nemoj da srljas i preskaces korake da ne napravis problem. Tutorijal prostudiraj mada je ovo vrlo lako.

Odradio sve kako treba, jednostavno je… ali volim ja da zakomplikujem, fifa konacno radi :slight_smile: