TechnoBuffalo ponovo pravi Console Wars, naravno ovog puta je ONE vs PS4, proslog puta je bilo 360 vs PS3, za sada su dostupne 2 epizode, najavljeno je 12, objavicemo ovde sve epizode kako se pojavljuju…
“Ps4 je jaci, 1080p/60!!! XO ima bolji gamepad, igre!!!” bla bla bla…
Postedite nas takvih komentara ubuduce, molim vas… Dajte neku normalnu diskusiju, da ne zamaramo temu nepotrebnim stvarima. ‘Just a head up’, za pojedine 500-600hz, 60fps, 1080p, tipove…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ne bi bilo lose, jer u klipovima je tako lepo sve objasnjeno da nema potrebe “tupiti onu alatku” posle :D, da prostite na izrazavanju…
Bilo bi dobro da uradite search na forumu jer sam kacio i SEASON 1 pa da odgledate sve epizode, a ujedno imate ih i na TechnoBuffalo kanalu takodje. Profesionalno i objektivno poredjenje
EDIT:
Kako kraljevski odradjen drugi klip heheheh, a i posteno su dali ocene :), ali meme koje su ubacili, cista pobeda
Svaka im cast, kako su odradili posao. Sjajan serijal, moram da vidim i za prethodnu generaciju. Jedva cekam ostatak, jer je ovo jako interesantno
Nisu bili ovoliko zanimljivi u prethodnoj sezoni :), ovde sad cepaju fore samo tako hehheeh, pre je bilo vise ozbiljno, moram i ja da gledam ponovo, zaboravio sam
Ali Steve & Bill su pobedili u trecoj epizodi, despite the hardware ehhehe
Odlican serijal, secam se da sam gledao prvu sezonu i da su korektno i objektivno odradili posao. 2-3 meseca nakon izlaska nove generacije sam bas njih trazio za nove konzole, izgleda da je bilo rano …ali eto ih sad
Za prethodne su radili 4 god kasnije, cak su i kasnije epizode radili po izlasku kinect-a i move-a… Ali da su dobri dobri su
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Velika pobijeda ps4 gamepada.Pokazuje se da su vise ulozili truda i jednostvano ima taj next gen feel,jednostavno te sitnice poput touchpad-a i zvucnika,a nezaboravimo i ziroskopa tome pridodaju,a i podosta velik propust kod xo je taj vec zamoran power brick.Odlican serijal i jedva cekam da izadje 12 video
Edit.RESOLUTION DOES MATTERS sada to kaze i profesionalac
Fantasticna epizoda… Ne bih volio da sam sebe pobijem, ali damn, Ps4 je zvijer
S obzirom da je u ovoj generaciji identicna arhitektura onda jeste zver. U prosloj je Cell BE ipak bio jaci nego xbox-ov ibm cpu, pa opet ispade tezi za developere iako ima vise snage, ali arhitektura je zeznuta bila, samo 1st party developeri su znali da iskoriste sve kako treba, primera radi Uncharted igre… Tlou i slicne… Na papiru je PS3 bio dosta jaci nego 360, ali bas zbog tog hardverskog hira su otezali razvoj igara, sto se da primetiti u Console Wars Multiplatform Games epizodi iz prvog serijala. Mada se ta situacija od 2011e pa na ovamo drasticno poboljsala u korist ps3 pa su multiplatform igre izgledale identicno a po neke i bolje, sto pre toga nije bio slucaj uopste…
Jbte u epizodi 3 ps4 je doslovno unistio konkurenciju,razlike su jednostavno prevelike.I sada ispada da su moje rijeci bile istinite ma koliko netko to negirao ponvno kazem resolution simply matters
BTW sedma minuta covjece umirao sam:lol:
Ako imas 50-55" TV, ima, ko kaze da nema laze…
Ma vec se od 104> cm vidi razlika.Sto veci tv razlika je veca i to je jednostavno cinjenica
Da ali zavisi od daljine gledanja naravno, razlika se od prilike od 47 pa na dalje zesce vidi, sa 2m naravno hehehe, sa vise nije strasno toliko
I tu ima nesto definitivno.Mada jbga neces bas opet s 5 metara skiljiti na tv ekran,bar ja tako misim.Po meni neka optimalna udaljenost od tv-a je cca. 1-1.5 m
Ja sam 1m udaljen od monitora dok sedim za pc-em. Ti ako se za 40" tv nabijas toliko blizu cudo da ne vidis subpixele
Jbga ja sjedim 2 i nest sitno metra udaljen od TV-a.Jednostavno to mi je udaljenost odredjena
Ja kako sjedim, sto bi se reklo, coram xD
Opet se pozivam na onu kalkulaciju optimalne daljine gledanja, pogledajte temu za kupovinu tv-a bullet postavio, tu sam okacio kalkulator za optimalnu daljinu gledanja prema dijagonali tv-a… Ima efekta zesce