Switch je fenomen…
VG Chartz je super nepouzdan. Mahom izmišljaju brojke i updaetuju ih kad se sa vremena na vreme pojave neke zvanične brojke.
U nekim “nazovi” realnim je brojkama po meni što sam mogao da nađem za switch i ps5
Ne moram ni da gledam ni da pratim…
Nintendo ubija
Msm toliko ih bole ona stvar da još ne izbacuju novu konzolu ni ove ni sledeće godine, znači daju MS i Soniju 2 godine prednosti
Strašno …
I kad izbaci novu, oflekaće ih u prvih 6 meseci …
Ohrabrujuci rezultati za Xbox, smanjuje gep odnosu na Sony i to je verovatno rezultat poslednjih akvizicija i jakih 1st party ekskluziva, ali i mnogo bolje dostupnosti S konzole na trzistu.
Eto to je moje ekspertsko tumacenje, dakle kupujte akcije Microsofta
Switch me bas nesto mnogo i ne interesuje, nije bas direktan konkurent jer je hibrid mobilne i klasicne gaming konzole.
Ono sto se takodje ne vidi ovde su i prihodi MS-a od PC trzista, a to je svakako znacajna cifra, Sony tek stidljivo prodire na to trziste… O gamepassu i pretplatama da i ne pricamo.
Stvar je u tome što niko živi osim MSa nezna Xbox brojke, posebno vgchartz.
Sve sa ms je predpostavka
D u T, Slobo čoveče, jednačenje suglasnika po zvučnosti (zvučno d ispred bezvučnog p prelazi u svoj bezvučni parnjak t) (parnjaci: b, g, d, dj, ž, z, dž /// p, k, t, ć, š, s, č, f, h, c). Eto, malo nešto i da naučimo na ovom forumu pod stare dane .
Khm kad smo vec kod toga… mada, siguran sam da je slucajno
pokazali bi da imaju nesto vredno pokazivanja
Nismo u slagalici
Teska artiljerija Mladjo, cekaj jos smo kod gramatike.
Dobro, kad imaju sta, oni i pokazu.
Lol, da. Jbg…