Compatibility Pack #1 & Compatibility Pack #2

Trebala bi mi ova dva fajla, i naravno lokacija gde da ih ubacim…
Pošto iz nekog razloga ne mogu da ih nađem na internetu… Možda nisam kopao dovoljno duboko, ali svakako značiće i ostalim članovima ako se to postavi…

Zamolio bih nekoga ko to ima da uploaduje na neki free host, ili da uputi gde ima…
VELIKO HVALA…
NADAM SE DA ĆE MNOGIMA OVO ZNAČITI…

Za koju igru ti to treba? Mnoge igre sa dosta DLC ima te packove.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Generalno za GTA V… Ali ne znam gde da skinem… Mada mislim da je to univerzalno oba za sve posto pise na majkrosoftovom sajtu da se skine… na PC… Ali naravno odatle ne moze da se skine :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

1. Nije univerzalno, imaš compatibility pack za Borderlands, Borderlands 2, GTAV, itd, uglavnom igre koje se dosta oslanjaju na multiplayer.
  2. Potraži na sajtovima poput 360iso, ali sa nazivima pojedinačnih igara, poput GTA V Compatibility Pack.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Potrazio sam, ali prosto nisam nasao… cak sam i ostavljao tamo komentare ali nista :slight_smile: Znaci za GTA V konkretno ako nije isto… Isto tako ako znas neki dobar mod menu za GTA V hvala, ili neko drugi ako zna… I nece nesto da updateuje xbla i dlc xml, mozda je trenutno…

Sent using Tapatalk

Ako imas RGH, zar ti nije lakse da skidas DLC nego da trazis Compatibility Pack?

Znaci kada imam DLC ne treba mi ovo? posto imam sve te DLC-ove… TO PROVERENO? :slight_smile:

Sent using Tapatalk

Savetujem ti da procitas ovaj tutorijal. Konkretno dlc deo: http://xboxrepublika.com/showthread.php?t=3552

Hvala na savetu, citao sam to vec i znam… ALI HVALA…