Sajt:
Command & Conquer - The Ultimate Collection - Site
E, ovo vredi imati <3
Sajt:
Command & Conquer - The Ultimate Collection - Site
E, ovo vredi imati <3
heheh imam ja to jos davno sam kupio :)…obozavam C&C.
Milane, nije valjda da si tek sada ovo video :D? Igra(igre) je bila na popustu za $30 na amazonu pre nedelju dana :).
Tek sada, slucajno naleteo
Najbolji C&C je Zero our bez sumnje.
Jel si ti bio ziv kada je to izaslo?
Sent from my iPhone 4s
Moj prvi original, verno ga cuvam preziveo je dosta godina, nazalost samo prvi CD sa GDI je tu, NOD je pukao. Prica ide ovako u srednjoj skoli dao drugu NOD da predje i sve to lepo on presao i vratio mi CD ali bez kutije u papiru iz sveske i slucajno nesto palo na torbu i CD je pukao, bilo mi je krivo ali sta da se radi. Igra je imala podebelu knjizicu sa detaljnim objasnjenjima, prelepo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesam jesam Al nisam igrao kad je izasla, prvi put sam igra oko 2005,a zadnji put na letnjem raspustu
Kad se setim koliko smo igrali Generals-e i Red alert po igraonicama…
nijedan c&c mi nee biti dobar kao red alert 2 ruska kampanja. smarake amere nisam tih aktuelnih godina nikad ni završio. pre godinu dana sam odigrao do kraja njihov ložaki deo storyline-a
Takodje pre svega Generals,kad se smorimo dogovorimo se da svako napravi po ogromnu armiju pesadije pa se nadjemo na sred mape ludilo.
Generals sam najvise voleo Vs. da igram, izazovem nekog na moju mapu koju znam napamet, odaberem GLA i taj sigurno pada Red Alert 3 i Tiberiume sam igrao radi kampanje, a MP nisam ni pokusao.
I need a better shoes :D…GLA su definitivno bili najgotivniji.
Samo malo da se izvucem iz sranja od ovih Xbox igara, pa da pazarim ovu legendarnu kolekciju…
Nekako se meni cini da vise nema takvih igara danas. Ne pamtim ni jednu strategiju skoro da je valjala. A samo kada se setim kako smo drugari i ja pravili igraonicu kuci sami jos sa onim starim mreznim kartama koje su imale terminatore na krajevima ahhh kako smo se samo lepo igrali i bili decica
Red alert je zakon.