Igra li neko warzone novi? Kako vam se čini novi Cod, spržio sam 178h u mp u MWII, ovo novo mi ne deluje privlačno
Nisam igrao warzone ali imam preko 150h u MP-u već. Imaš moj video u Recenzije subforumu pa baci pogled.
Meni jako više prija nego MWII, možda i najviše zbog mobilnosti, iako mi se MWII mape više sviđaju
Ipak kupci nisu kaznili acti sa preskupim dlc-om od 70$
Usput rečeno, u zadnjih 15 godina samo se triput dogodilo da da Call of Duty igra nije najprodavanija u SAD-u: 2008. godine kad je bio prodavaniji Wii Play, 2013. kad je izašao GTA 5 i 2018. kad se pojavio Red Dead Redemption 2.
Skinuo juče igru, upalio malo da prelazim kampanju i razočarao se, imaš osećaj da samo juriš kroz igru, da nema cut scena pomislio bih da je neki multiplayer mod, kao sto je bio special ops u MW19 (koji je poslednja dobra kampanja). Da ne spominjem koliko se loše vrti na series s, u nekim momentima fps mi drastično padne, primeti se mali lag. U prvoj misiji gde su velike eksplozije i svetla konzola se muči. Iskreno ne znam kako ce ova konzola pokretati novije igre
Otključao prvi priceless skin
Sada za oružja koja koristim, a ako me ne mrzi onda i interstellar
Poceo i ja juce malo, nije lose al mislim da ce kratkog daha biti
Uzeo sam mwIII, čitao sam tvoju recenziju. Tačno je mobilnost i gunplay su mnogo zanimljiviji od mwII. Ako igra neko redovno neka me doda isti mi je nick
Jel provalio neko kako se tokeni za xp aktiviraju? Imam ih ovako, a iz battlepassa isto ali je katanac na njima
Bio je double xp event za sve, ne znam da li još uvek traje, ali kada traje ne možeš da aktiviraš tokene.
Baš tako sve je 2x
Trenutno sad je sve 2x ilj je proslo kao stk @Wahad kaze?
Negde sam procitak na netu da moras imati Mw2 instalirano , pa cu sad i to probati
još traje kod mene
Slikaj mi bas, gde vidis da traje? Kad pritisnes levu pecurku jel su ti zakljucani?
34/36
još dva…
Igram aktivno, nisam neki baš dobar igrač (ne jurim rank i sl) na konzoli ali kome treba team za wz ili za neko levelanje tu sam… Nick Petron#5000144