COD MW2 2022

Nemaju konkurenciju sta god da naprave :slightly_smiling_face:

1 Like

Imaju, izaci ce ahalo Infinite kompletan taman tad negde :joy:

1 Like

Franšiza koja ima oprobani recept uspjeha i tu nema greške.Dobra kampanja za zagrejavanje i posle MP koji stalno nadograđuju

I to je sada veoma upitno, ko igra intenzivnije COD, dobro zna da stvari nisu tako vesele već duži niz godina. Od COD Ghost pa naovamo stvari su sve gore i gore iz godine u godinu.

COD MW iz 2019 godine je neka svetla tačka u veoma dugom periodu mraka. Njega je ekipa igrala praktično 3-4 sezone, a posle prestala. Ostale igre su bukvalo zamrle posle prvih 2-3 meseca, svele su se na igranje sa radom linkovima i povremeno da se skupi 2-3 igrača.
BO Cold War je isto bio Ok, ali kada se pogleda daleko se manje igrao, opet od 3-će sezone nastala pustoš.
Vanguard je neopevano djubre u odnosu na prethodne delove, bukvalno se samo predsezona igrala i evo sada u sezoni 1 praktično i nema više ekipe. Stvar je u tome što je igra dosadna i mape su generalno loše. Plus od juče ima veliki problem, spwn point-e su još više upropastili, tako da je sada tek igra u problemu. Čekam sezonu 2 i povratak moda koji je trebao da se takmiči sa BF, ako se pokaže da je i on bezveze, ode i ovaj COD na led.

Da rezimiram, sve je kraće vreme koje ljudi provode uz COD i nije to isto kao ranije. Originalni MW, MW2, BO, BO2 i MW3 su u startu imali 16 mapa koje su bile odlične. Pokreneš igru i nema skidanja, sve ide daj još jednu partiju, mnogo je dobro.

Sada stanje, remake MW 8-9, BOCW 9, Vanguard 16 (ali 4-5 da valjaju), uz veoma brzo zasićenje. Plus sada se dobije 1-2 mape na 2 meseca, što je malo.

Iskreno se nadam da ovaj COD 2022 će biti daleko bolji od predhodnika, jer ako ne bude ni njima se dobro ne piše, postaće ko DICE sa BF2042.

1 Like

Mislim da previse subjektivno pises generalno kada su MP igre u pitanju na osnovu toga koliko ih ti i tvoji kompanjerosi igrate.

CoD je CoD kakav god bio, nekad se igra manje, nekad više, ali igra uvek radi i uvek je najigranija. Samo infinite warfare nije bio u vrhu, i mozda ovaj vanguard.
Ostali su svi manje vise br1 po popularnosti.
Isko ja od AW nijedan nisam igrao posteno mislim da je generalno tako

3 Likes

Cold war je pokidao kako je dobar

1 Like

Moje kolege igraju samo CoD i jedino su malo ohladili od Vanguarda. Sve ostalo su kupovali redovno i igrali. Šta god mislili o CoS serijalu, i dlaje je najprodavaniji svake godine.

2 Likes

Coldwar

2 Likes

Ja i dalje smatram da je Treyarch najbolji main developer od 3 studija koji rade CoD, BO serija po meni uvek najbolja, od osećaja napucavanja do podrške, mislim BO3 je podržavana skoro 4 god, čak izbacili i novi content dosta kasnije jer BO4 je bila ne baš toliko popularna, bar po mom nekom mišljenju, a Cold War će sad da se igra, uzeo sam ga sa malo više zakašnjenja, ali prednost je da je Vanguard ništa posebno pa će ovaj još živeti…

1 Like

WWII je meni bio super, pogotovo zombie mod. Taj zombie mod je možda bio i najjeziviji od svih ostalih i odmah rame uz rame dobar kao u Black Ops 2 koji smo igrali stalno 4 player split - screen do jutra. Veličina svačijeg ekrana kao parče tost hleba, nabili se uz tv ali nije nam smetalo. :joy: I Advanced Warfare nije imao loš zombie mod ali je bilo malo teži.

Misliti i igrati nije isto :smiley:

Šalu na stranu, nisi u pravu, ja se trudim uvek objektivno da nešto ocenim, a najbolji pokazatelj je vreme provedeno uz neku igru. Nažalost kako vreme prolazi vreme provedeno uz COD igre je sve kraće i one postaju sve lošije, ovo bi trebao da bude zaključak mog prethodnog posta.

Nisam ja rekao ni u jednom trenutku da te igre nisu popularne ili da nemaju igrače, već da im je kvalitet i zabava koju pružaju u opasnoj slilaznoj putanji da počinju da vuku u Dice i BF2042 stranu.

BO Cold War, je bio izmišljena igra u odnosnu na ovo djubre od Vanguard-a, a opet lošiji od MW iz 2019. BO4 iz 2018 je opet imao neke svoje boljke, ali i dalje je opasno dobar COD, da se nevraćamo previše u prošlost.

Vidi se iz godine u godinu, kako smanjuju sadržaj, mape postaju sve lošije, odnosno sve je više lošijih u odnosu na dobre.

Najgore od svega, BO Cold War je bio sjajno upeglana igra, sa bug-ovima možda prvih par nedelja od izlaska, a Vanguard je haos evo već 4-ti mesec i deluje da ga neće ni srediti, jer jedno poprave, dva upropaste.

Danas stizu informacije u vezi MWII i Warzone II.

1 Like
2 Likes

Zvanicno. Stize nam MW II ove godine.

3 Likes

Hoce ovo biti u gamepass day 1?

Ne. Mozda tek COD 2024.

2 Likes

Al dobro, ti si moj gamepass♥️

3 Likes

Modern Warfare II izlazi 28 Oktobra.

image

4 Likes