Call of Duty: Infinite Warfare is not coming to last-gen consoles
Ne znam sta bih rekao. Izbacio bi neku cinicnu opasku kako poslije toliko godina i dalje izdaju igru na istom engin-u, zadrzavaju iste animacije za mp, i ubacuju djelove starih igara u nove i nadaju se da niko nece primjetiti.
Ali narod je svoje rekao, svaki nastavak leti sa polica.
Kad tad ce morati da se desi da prodaja znacajno opadne a videcemo sta ce se tada desiti.Bio sam ubedjen da ce ovaj novi IW lose da prodje al mislim da ce mw remaster da ga izvuce jer se mnogo vise o njemu prica nego o glavnoj igri.E sad sta ce da rade sledece godine i dal ce tad nesto drugo da ih izvlaci ostaje da vidimo.Uglavnom ovaj novi glavni deo za sada je neverovatno hetjovan sa svih strana
Ja se slažem sa Jezdom ovde, jer im brojke o prodatim kopijama i podrška očito opadaju, pa zato i odluka da vežu MW remaster za novi naslov nekom čeličnom pupčanom vrpcom, jer se taj remaster neće prodavati odvojeno. Znači, jedan kupac mora da iskešira 60 dolara za “novi” naslov, hteo on to ili ne, a zatim će morati još 20 dolara da iskešira za igru koju zapravo većina i želi da igra. Smešno. Kontam da je ovo smrtni ropac ove franšize, sledeće godine ili pauziraju ili prave neku veliku promenu, čisto sumnjam da ovo može ovako da se nastavi.
Ja mislim da je 60$ sve, ne 80$. Ili je makar za pre order 60$ a posle skace na 80$.
Verujem da ce ubaciti i odvojeno da se kupi, jer bi ja samo to uzeo, ali videcemo.
Nije, 60 dolara je samo osnovna igra, tj Infinite Warfare. MW remaster se dobija jedino uz digital legacy i digital deluxe verzijama igre koje koštaju 80 i 100 dolara.
Evo linkova za Xbox One:
Vec sam napisao gore, MW remaster se ne moze odvojeno kupiti, vec jedino u paketu sa IW (legacy edition) koji kosta 80$
Dovoljno je da odu na njihov youtube kanal i da vide like/dislike ratio na reveal traileru i sve ce im biti jasno. O komentarima da ne govorimo. 90% ljudi prica o mw remasteru a 10% o infinity warfare-u. Dakle ocekujem da ce se vratiti na modern warfare, to jest u sadasnjost, jer je ocigledno da svi to zele. Buducnost su isforsirali sa evo vec 4-5 igara i to je to, iscijedili su tu tematiku do kraja.
Dakle sledeci nastavak bice ili nesto tipa mw4 ili povratak u proslost.
Govorim za infinity ward, za treyarch i sledgehammer games ne bih znao sta ce uraditi sledece. Mozda ce i oni istim putem.
Nemaju hrabrosti da izbace remaster odvojeno jer znaju da onda niko zivi ne bi hteo da kupi iw vec bi svi uzimali mw.
Pa normalno. Jos jednom kazem, imaju jedan od najboljih marketinskih timova u industriji video igara, jer ovakve odluke se ne donose slucajno. Znaju sta rade.
Al moram priznati da pametno razmisljaju i uvek naprave neku “glupost” i igra na kraju super prodje.Ako neko zna kako se zaradjuju pare onda su to oni
Odgovor activisiona na sve negativne kritike ovih dana
“First of all, you gotta love the passion of gamers. This is an industry like no other, and a fanbase like no other, and we love that our fans treat this franchise like it’s their own and have such strong points of view about it. There just aren’t many entertainment franchises on Earth that can generate the kind of passion that Call of Duty can, and that’s a good thing.
Secondly, of course we know that there are people in our community that are nostalgic for the “boots on the ground” style gameplay, and that’s why we made Modern Warfare Remastered.
But we also have millions of people in our community who wannt to have new and innovative experiences in the game this year, and Infinite Warfare is going to deliver that. The good news is that this year we found a way to deliver both in one package while keeping our community together.
While of course we see the passionate opinions online, we also look at other measurements, and the fact is that it’s very early: pre-orders are off to a very strong start, views of the reveal trailer that you refer to are up, and the number of likes per view on the Infinite Warfare reveal trailer are also the highest we’ve ever seen.
We have seen this in the franchise before: the reveal trailer for Black Ops II, which took the franchise into the future for the first time, had the most dislikes of any reveal trailer we have ever made at that time, and that of course went on to become our most successful game ever.
And right now the franchise has never been stronger: we have more people in Black Ops III, a game that takes place in the future with boost jumps and fictitious weapons and all the rest, than in any game in our history.
So what we know for sure is that if we always just did what worked in the past, and never took any creative risks, we wouldn’t have a franchise. The day to worry is the day we stop trying new things.”
“Creative risks” je u Activision ugovorima stavljeno u autocorrect i prepravi se u “same as last year”