Pozdrav!
Imam najnoviju verziju COD GHOSTS TU plus com.pack 1 i 2 i jedno vrijeme mi se pokazalo da imam tu najnoviju verziju #17 ali problem je bilo to što kada sam pritisnuo za mp onda je reklo da ne mogu ući(Nešto je bezveze pisalo,ja mislim da je pisalo da trebam imam live account,nemogu se sjetit) i onda sam poslije nešto prčko po Aurori dashu i onda opet pokazuje da ja uopće nemam nikakvu verziju za COD GHOSTS ,kako da to riješim?
Detaljnije ovaj problem možete pogledati ovdje:
ono sto bi mogao da uradis je da malo smanjis entuzijazam za Title Updateovima. Nece ti oni napraviti novu igru
Znam da neće,ali zato neće mi dati da igram MP
Jel imas Xbox Live gold?
U pitanju je rgh konzola. Nema veze da li ima gold ili ne.
Aham, ja rekoh da nije na LT+, pa da mu pomognem.
I kaj bi ja sada trebao učiniti da igram MP u miru?
Ako bas hoces da igras MP, najbolja ti je varijanta LT+ flesovana konzola, kupis gold karticu, narezes igru preko abgx-a i lite-on rezaca i igras bez problema.
A kako je moguće preko RGH konzole preko system linka s tim da nemam te probleme?
Molim vas ljudi pomozite mi!!
Na osnovu tvojih odgovora na onom drugom forumu se vidi da ne znaš najbolje šta radiš. Moj predlog je da sve vezano za tu igru pobrišeš i kreneš iz početka. Prebaci prvo igru, prebaci te packove, pa tek onda skini te Title Updates. Greška je u tvojim koracima, što ti kaže i onaj lik na onom forumu. Pročitaj ponovo tutorijale i idi korak po korak, koliko znam, za Ghosts nema neka posebna filozofija kao za Rage, Watch Dogs ili slične igre.
Pa i jesam i sve sam te packov e stavio di trebaju ali i dalje imam taj problem
Može mi netko reći kako da to uradim,molim vas želim napokon igrati MP na Xbox-u!!!
Nemas potrebe za toliko znakova “!!!” kao sto ti je swizzy napisao ne znas sta radis i fale ti compability packovi tj dodaci da bi ti taj titleupdate proradio.
Obrise igru ubacis opet, zatim skines sve packove i dodatke za taj TU i probas da pokrenes igru, ovo ti je teorijski jer prakticno nisam tu igru igrao-probao… zato i ne mogu da ti sigurno napisem. Dodaci za igru idu content/000…000 da znas ako imas nesto i muci te tamo najbolje ubaciti.
Na RGH konzoli mozes da igras samo preko LINK-a za Xbox live necu da objasnjavam ne moze…
e nema šanse da ću izbrisat pa ponovno stavit jer nema potrebe jer sam ama baš sve stavio za tu igru,od 2 comp. pekova pa sve do zadnjeg TU,i sve je normalno ali kada odem na mp e onda mi sere nešto pa me vrati na menu
P.S - naravno da igram preko LiNK-a