Još jedan CONSOLE EXCLUSIVE ![]()
Slabo je to još, mora jače. Ali dobro, neču da se bunim, juče su imali 0 ekskluziva. ![]()
Kapiram da će vremenom pojačati, problem je što su dobar deo igara već najavili za PS5, pa pretpostavljam da im se ne isplati da prekidaju razvoj na njima.
Pokusavam da zmirim, al ne ide, suvise me podseca na Bioshock. Svejedno zelim im srecu.
Pa to je dobro, što bi to bilo loše!
Pravi odgovor toksičnim mamlazima.
Jasno, igra je klasik, al meni je ostavila blago gorak ukus. Narocito posle Infinite, gde je postalo ocigledno da Levine pravi jednu te istu igru.
Tesko mi je da objasnim sta mi se ne svidja. Blago ruzna grafika, blago krute kontrole, ‘duboke’ teme kojima te biju ko maljem, gameplay koji nikad ne postane zaista fluidan.
Njegove igre sam na kraju poceo da dozivljavam ko domaci zadatak. U tom nekom smeru ide moja intuitivna reakcija.
Blasfemija sa moje strane ali uopšte nisam igrao Bischock. Krajem prošle godine napravio neku listu backloga koje ću da rješavam povremeno, tokom godina jer i da igam samo to trebalo bi mi minimum 3 godine. Bioshock trilogija se nalazi na njoj. Nadam se ove godine da ću stići.
Clockwork ću svakako da igram, veliki sam fan Wasteland 2 i 3, drago mi je da imaju malo veći budžet i abiciozniji projekat. Vidio sam neke komentara Briana Farga o pritisku i očekivanjima. Neka bojazan što sam ja imao je da će bataliti reactivity i RPG izbore i posledice tipične za njihove igre ali čini se iz komentara da će biti igra dovoljno RPG a ne nešto razblaženo.
Kada si igrao te igre?
Jedan i dva fantastično izgledaju i dan danas. Meni se nije svideo stil kojim su išli sa Infinite, ali nije loša igra.
Tad kad su izasle. ![]()
Da se razumemo, ne mislim da su lose, samo sam vremenom shvatio da njegove igre nisu za mene.
A to je okej. Meni je jako prijao kec, dvojka onako, trojku nikada nisam završio. Smorio sam se što nije ispod vode ![]()