Imam konzolu vec godinu ipo i radi super, medjutim ne znam je li doslo vrijeme da se ona otvori i ocisti i promijenit pasta ( bar sam tako radio na PC svako pola godine ) pa me je strah da nesto ne za*ebem. Ima li potrebe da se otvara?
Drugo pitanje je za wifi. Na 2 wifija sam pokusao da se povezem, dje se konzola i poveze medjutim kad dodje do ono vezivanja sa internetom tu pukne. Do cega li je to? RGH je u pitanju.
Ako ne zelis da sam ceprkas oko termanlne paste, imas ovde servisere koji to rade vrlo povoljno.
Sto se tice tog povezivanja na Internet, tako bi i trebalo da ti pokazuje ako imas RGH, bar meni tako pokazuj, a najnormalnije radi sve. Jel ti skida covere za igru normalno ili ne?
batali ceprkanje oko paste, nije konzola komp. Ja 7 godina nisam menjao pastu a xbox trepnuo nije. Na kraju sam ga prodao, verujem da dan danas radi kao metak a nije menjana pasta.
Ako nemaš problema sa grijanjem konzole ja nebi mjenjao pastu a čišćenje od prašine ako je ima je uvjek korisno za duže trajanje konzole
Poslato sa BlackBerry Playbook-a
Usisaj je, ako su temparature u okvirima normalnog ne ide u crveno i ne pali ventilator jace OK je 100% i ne treba pasta. Wifi testiranje odgovoreno, nece dalje jer je blokirano na RGH inace bi bila odmah banovana tj cim bi se konektovala na xbox live-u.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Aha, wifi je ok, mada temperatura nagazi crveno, imam ventilator za laptop pa ga koristim za konzolu tako da je temperatura kucista 35 stepeni i nakon dosta igranja a ovo ostalo dodje i do 79 stepeni nekad, mada nikad upalio cooler na jacu razinu nije. Nema veze pasta, nego ne znam da li da ga otvaram da ga ocistim da ne polomim koju plastiku… a servisera ovamo nema, Podgorica.
skini Dash Launch Installer
pokrenu default.xex u install folderu
idi na System, nadji temperature dole levo su, pomeri svaki slider na 67 stepeni, SAVE i stisni B
Ugasi konzolu, upali opet
Vise nikad nece preci 67 stepena a bice odlicno hladnjena i tiha
Ako si je duzi period przio na 79+ onda mozda i mora da se menja pasta, ali probaj prvo ovo sto sam ti rekao, ovo ti je A MUST za sve slim konzole
pozz
Ako ti ne prelazi 80C nakon igranja to je normalna temp za 80% trinity to im dodje kao radna temparatura posle 1h rada/igranja. Sve preko toga je mnogo jer je visoka sama po sebi, sa ubacivanjem moda ventilatora kao sto ti je receno iznad resices.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Problem mi je sto u kuci imam samo Wifi internet i sve one tutove povezivanja kompa i xboxa preko rutera ne mogu da uradim… Bas zbog toga me je strah, da joj ne skratim vijek, jer je otkad sam je uzeo takva temperatura.
samo uradi ono sto sam ti rekao, bices srecniji, drasticno, a i vek konzole ces produziti
Ne znam nacin na koji da skinem to i pokrenem. Lutao sam sad po onom Freestyleru-u i u system settings nasao fan speed, on je bio na 0% postavljen i nije se cuo nikad ni malo a temp je stalno gazila u crveno. Pojacao sam cooler na 100%, odma ga je ohladio na 50+c ali se cuje jako. Ne znam kako da uradim to sto si mi rekao, imas li neki savjet?
Google is your friend
Sent from my Nexus 5
Je li bi bio problem za Cooler da ostane na 65%, steti li to sto? Odma ispod je auto dje se on ni ne cuje, ovako se malo cuje ali mu je temp GPU i CPU 54,8 max
Pa drzi ga onda tu ne smeta mu nista, ako tebe ne dira buka njemu je jos bolje onda
Sent from my Nexus 5