Castlevania: Grimoire of Souls

Od sirokog keza, do tuznog smajlija.

Kazu Castlevania LOS 2 je bio razocarenje. Izgleda da je samo meni lepo legla ta igra. :thinking:

Woooow moje zelje su uslisene , bas u prethodnih par dana sam pisao i ovde i na jos jednom drugom forumu kako bi zeleo novu Castlevania igru i kako bi bilo super da najave novu Castlevania igru recimo na predstojecem E3, kao da me nesto vuklo da to kazem, kaoda sam imao neki predosecaj :wink:

Ovo je neka glupost za mobilne, plus Japan only

1 Like

ma sto se tice androida, nema toga Japan only :smiley: A mozda i bude neko izdanje na engleskom :smiley:

Nesto fanmade bice sigurno.

Kada sam video naslov bas sam se obradova a kada sam usao na link…
Povracanje, fujjjj :nauseated_face:

1 Like

Mislim da nisi obratio paznju da je ovo neki mobilni crap :smiley:

I feel you.

Kada su remasterizovali razne krseve mogu i LoS1 i LoS2 u paketu.

Sada kada razmislim nisam odigrao ni onu portabilnu verziju koja je izasla kasnije na xbox360

Sa 3ds-a. Steta pa nema na Viti :frowning:

Dvojka je usrala to sto su ukombinovali present time. Dok sam igrao drugi deo bilo je otprilike, evo ga present time deo, kakvo sranje, op evo ancient time do jaja. i tako do kraja.

Meni to nije bas predstavljalo neki problem, nije dozivljaj bio bas epski, ali u globalu tehnicki bolji od keca.
Nisi imao osecaj da baratas lancima od 277227 tone koje jedva dize.
Plus DLC sa Alukardom bas menja perspekrivu cele igre. :slight_smile:

Nasao da je Mirror of fate izasao kao za PSP, sto znaci da mogu da ga igram na Viti. Ali ne mogu rom da nadjem nigde jos uvek.
To bi bio dobar time killer.

Igrao sam ja na PS3, sta ja znam bolje uzmi Syphony of the night pa igraj castlevaniu ko covek

1 Like