Castle Crashers Dlc na RGH-u

Ja i drustvo smo vec 3 dana zaredom igrali Castle Crashers i otkljucali smo nekoliko likova ali zelimo da ih imamo sve ukljucujuci i one iz DLC-a. Da li postoji neki nacin da ubacim Dlc-ove na konzolu sa RGH-om.

Citiram studiovpc:

**[SIZE=3]DLC-evi[/SIZE]
**[SIZE=1][SIZE=2]e ovde je situacija malo drugacija, svaki DLC mora da se kopira na interni hdd inace nece da radi, kopirate preko FSD Filemanager-a
sav DLC sadrzaj ide na INTERNI HDD u Content\0000000000000000 - 16 nule :wink:

znaci skinuli ste recimo DLC za forzu 4 limited collection cars, kada raspakujete dobijete folder 4D530910 e taj folder je MEDIA ID igre i njega kopirate u Content\0000000000000000

tako i za svaku igru samo taj media id folder se kopira u Content\0000000000000000 i to je cela mustra, startujete igru i eto ga DLC aktivan ;)[/SIZE][/SIZE]

Evo ti cela tema ako te jos nesto zeza:
http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/3552-tutorijal-jtag-rgh-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag-rgh.html

Ma znam ja to ali neznam gdje da nabavim Dlc-ove inace sam procito tu temu odma da znam kako se sta instalira. Meni treba Dlc a neznam gdje da ih nadjem da ih skinem.

Aham, onda idi na xbox360iso i pogledaj. Ili kucaj u google, ima dosta xbox pirat sajtova.

Kako da zavrsim temu.

Sacekaj malo neki mod ce je lockovati, ubuduce samo napises ‘‘Problem resen’’ i neko ce ubrzo zatvoriti temu.

Evo evo