Call of Juarez: The Cartel

Jel iko ovo probao, ja taman stavio da se skida, pa vam javim valja li ista :wink: :beer:

evo i SS-a,cekacu pc verziju jer sam tanak sa diskovima a prodavnica u kojoj uzimam je trenutno na odmoru :smiley:

Sad sam probao malo,ovo je tako loshe uradjeno oruzje kao igracke s vashara,teksture ,ma sve…Trebala je izaci pre 2-3 godine,cini mi se da je prethodnik bio lepshi,no ono sam igrao na kompu.Al ajde probacu sutra josh malo,ne valja suditi po jednom nivou,mada cisto sumjnam.

sranje igro 10 minuta i smorio se.lose je igra napravljena :middlefinger:

pa realno niko i nije ocekivao da ce biti nesto spektakularno…

ProÅ”li deo je po mom miÅ”ljenju bio odličan i očekivano je bilo da će biti ovaj sličan njemu. Videću da ga nabavim ovih dana, ali sam ponovo počeo Borderlands da igram. :cool:

Prvo sam se razocarao kad sam video da ce igra biti smestena u sadasnjost, al’ ajde nema veze samo da bude dobro odradjena. Danas sam odigrao oko pola sata i smorila me koliko je prosecna. Steta…:frowning:

Prosli deo se desavao na zapadu,a ovaj je u sadasnjem vremenu tako da je veliki skok pa i nemoze da se ocekuje sad nesto spektakularno bez obzira sto je prosli deo bio bolji naspram ovog…

Veliki skok? Pa ako ista firma sa istim engineom napravi odličnu igru trebalo bi da svi očekuju da će i njihova sledeća igra biti korektna. (Pogotovu ako pravi sledeći deo u nekom serijalu)
To kao kada bi rekao da se niÅ”ta nije očekivalo od Assasin’s Creed 2 jer je to ipak razmak u vremenu od skoro 300 godina, dok ti je razmak između BIB-a i Cartela nekih 150 godina.

PS: Zar nije igra neki moderni western? Milslim u fazonu Call of Juarez: Modern Western. :stuck_out_tongue:

Prvo nisam mislio na takav skok,drugo veliki pad izmedju ovog i proslog dela,drugo pogledaj malo sta ostali misle i kazu za igru.Nemogu suditi o igri koju nisam igrao,inace nije isti engine mada nisam siguran…

P.S coj BIB je imao ocenu 9.0,dok coj cartel je ocenu od gejmera dobio 7.7 tako da ono nedelim samo ja to misljenje…

Jel sam ja rekao da je igra dobra? Ja sam rekao da je trebala da bude dobra u odnosu na proŔli deo sa čime se ti nisi složio.
Ja igru uopŔte nisam ni igrao i trenutno je skidam.

PS: Engine je isti samo malo nadograđen.

Smor, ocekivao sam vise od ovoga, prvo sam se smorio sto tematika vise nije Divlji Zapad sto videh odavno, ali generalno i igra mi se nije dopala, steta ._.

po trileru se vidi da je totalno razlicita od proslih COJ igara i osvrce se na neku sasvim novu tematiku, ono sto me zanima je da li iza cele igre stoji neka dobra prica zbog koje ovo vredi igrati ?

Ljudi jel neko posteno ovo odigrao? Jel vredi rezati uopste?

Ja sam igrao i meni je ok. Nije kao prethodne ali nisam zazalio zbog 120 din. za DVD.