Call of duty WWII reveal trailer

Kol of djuti-Šmol of djuti. Nevjerovatno koliki sam cinik postao po pitanju ove fransize, gledam treiler i ne mogu da vjerujem koliko su besramno iskopirali BF1, i jos ono naracija preko videa, sa frazama “we shall prevail” i “we are all that separates world from darkness”. Deder dodjite sebi.

Na stranu sav moj cinizam, zadnjih par CoD igara je grcalo u mikrotransakcijama i suply drop-ovima. Ne znam kako ce ovo uklopiti u citavu WWII pricu, ali nesto imam osjecaj da ce u MP biti dostupna neka eksperimentalna oruzja koja su razvijana za potrebe tog rata. Ako batale mikrotransakcije, color me imperssed.

3 Likes

Istog sam mišljenja, kao da je igra pravljena prevashodno za amerikance. No task to great i ostala sranja, branitelji demokratije i slobode, keh keh keh. Uopšte nisam impresioniran, baš sam imao “meh” osećaj tokom celog trailer-a. Možda ako kampanja bude duga i kvalitetna uzmem na nekom velikom popustu, ali zbog multiplayer-a sigurno ne.

Meh…Bas sam imao neki hype,ali vise mi pun ku*ac predstavljanja amerikanaca kao heroja :frowning:

2 Likes

Mogu samo reci da sam imao deja-vu sa normadijom, kao da sam gledao remaster :slight_smile:
Nekako sam se zasitio COD-a, tako da moraju nesto neverovatno da naprave da bi ga igrao. Zivo me interesuje kako ce sada napraviti UAV, HeliSupport i ostala stvari koje su se dobijale sa vecom kolicinom ubistava. Ako to izbace, a moraju, tada ce morati nesto novo da naprave.

Cekamo kako izgleda sam GP.

Inace:

Uzimam ovo day one :slight_smile: Ne sto sam impresioniran trejlerom i slicno nego jer jednostavno obozavam WWII, toga nikad dosta.

3 Likes

+1
Takodje stvarno volim WW2,upravo toga nikad dosta :stuck_out_tongue:

Sta ti imas protiv Master Chiefa? :grin:

Nema toga vise, izbacili su obnavljanje healtha i municije, moras da zoves medica da te spasava i sabor e da ti daju municiju. Rekose da su ga bas usporili

Sto to sve meni zvuci poznato?

1 Like

I meni nešto taj sistem poznat, nikako da se setim odakle je to. Možda je to odrađeno pre 100 godina, pa je apsolutno prihvatljivo što su taj sistem kopirali, pošto je tako star. Mislim, baš bi bilo bezobrazno i suprotno od kreativnog bilo da su kopirali nešto odrađeno pre bukvalno 6 meseci :slight_smile:

Nemora ovo nista da znaci, moze biti puka slucajnost.
Uglavnom, trejler nam nista nije rekao.
Cim se vidi prvi gameplay znacemo sta i kako…

*ne mora

Lordish


:grin:

Bio i ja nekad, pa kada sam poceo na odredjenim levelima da i sam pravim greške… odustao.

Dolaze lagano u ćorsokak, ponestaje ideja…