Ovo i ne izgleda loše… ![]()
I BO7 na trejleru mozda nije izgledao lose pa smo dobili to sto smo dobili.
Voleo bih da se vrate “korenima” i da ovo bude nesto tipa Modern Warfare (2019) i da nema vise onih Doom fantazija bljuvotina kao u BO6 i BO7
MW2019 je sve samo ne koreni.
To je i pokrenulo ovaj moderni CoD propast
O cemu pricas?! Igra je vrh rame uz rame sa MW4… Meni je predobra bila, sve posle toga je moderni krs za decu
U to vreme je bila drugačija nego CoD na kakav smo navikli. I u to vreme nije bilo loše, ali je to otvorilo vrata pvom danas tactical sprint/omni movement bullshitu
- je godiste covek
Koreni COD-a napravljeni pre njega
Veruj mi ne vredi da se raspravlja sa njim ![]()
Nisam u toku ko je ![]()
Hvala na info
Evo nam ga i uvredjeni novinar ![]()
I molio bih te da ne potpaljujes vatru, svoje komplexe i nezadovoljstvo zivotom
leci negde drugde, vidim kao imas i devojku , moguce da te ostavila pa si nervozan ![]()
Nikakva rasprava nije postojala , nit me zabole da se raspravljam na forumu o ukusima.
Ako kazem da je MW2019 predoobar CoD i da je naslicniji MW jos od x360 vremena, ne vidim sta je lose da ovaj novi lici na taj. Kampanja je bila brutalna a i MP takodje.
MW 2019 ne spada u ove nove bljuvotine. One krecu posle ovog, tacnije od MW2… i to omni sranje kretanje je uvedeno od Black Opsa 6 a ne od ovog, MW2019 se jos igra kao klasican Cod i MP se odlicno igra , cak je i danas aktivna igra u MP i ima brdo igraca. Tog omni shit kretanja sreca vise nema, rekli su da nece biti u ovom novom.
E moj ti. Igrao sam Cod1 dok ti verovatno nisi ni prohodao ![]()
08 nije godiste, sto mora da znaci da je godiste i da sam 2008, jeez….
Da Zaggin ko laze da je 08 godiste, mozda su cm? ![]()
Salimo se, uzivajte u danu i samo lagano.
Rekoh ti ja xD, lik je stariji od tebe inaÄŤe, zamisli.
pakao ![]()
Meni je svaki sledeci Cod posle 2019 bio sve gori i gori.
Jedina mana bar meni za taj cod je sto za konzole nije bilo FOV
Cekaj stani –
Call of Duty 4 Modern Warfare i Call of Duty Modern Warfare 4 nisu ista igra?!?
Oni ko da se zezaju s imenima.
Inace dobro trejler deluje, narocito oni vojnici u gradu s pocetka. Ne pamtim kad sam zadnji put igrao neki cod, a nekad je to bio dogadjaj godine. Kako se stvari menjaju.
Lele batke, pa ne moras biti tako uvredljiv. Ovo je samo internet
Lik puca polako i na drugom forumu, samo polako, možda dođe do neke smislene kulminacije ovih dana ![]()
Sta ces, kad je 2008 godiste. Nezrela deca
A da se vratimo na temu