Call of Duty: Infinite Warfare trailer!

2 Likes

Kasnije će bit stream na Twitch-u

Inace CoD MW remaster nece moci da se kupi odvojeno, vec jedino uz Infinite Warfare. Opet dokazali da imaju jedan kd jacih marketinskih timova u industriji video igara.

Potvrdjen je i zombi mod, koji Infinity Ward prvi put radi.

Sto se mene tice l, sacekacu E3 oa da vidim neki gameplay. Za sada mi ovo izgleda kao Advanced Warfare 2, ali svidja mi se sto ce biti misija na Marsu. Mada opet nekako me vise raduje MW remaster…

Ok, moram da priznam da mi ovo izgleda zanimljivije od Black Ops 3. :slight_smile:

Fall of duty :smiley:

http://www.itechheads.com/2016/06/infinite-warfare-pre-order-sales-extremely-low/

A ja se bas jucer razmisljao da ga preorder-ujem, ali naravno najvise radi MW 1 remaster-a, tacnije mislim uzeti verziju sa MW 1 i Season pass-om, cena nije stvarno skupa 100$.
Jer kada se pogleda MW1 remaster dobijes za djabe, jer do sada je svaki COD sa Season Pass-om bio 100$, a ovde ide i MW 1. Nakraju sam ipak odlucio da sacekam E3

S obzirom kolko je mala zainteresovanost mislim da ce brzo pasti cena kad izadje igra tako da je mozda bolje sacekati malo.

Bilo bi dobro da stave MW1 remaster posebno za kupiti, ali lukavi su oni, znaju sta rade…

Ne smeju jer bi se prodavao pet puta bolje od IW-a a to bi bio veoma nizak udarac za njih

1 Like