Za ovaj SP takodjer nemam reci, uopce se nisam veselio ovoj igri, to tako uvek bude veselim se pa ispadne njesra od igre, kada ne ocekujem nista dobijem . Nije mi niti malo zao 100$ kojih sam dao za Deluxe Ediciju.
Ja sam mnogo blizi odluci da pazarim CoD umjesto BF1. Igram betu i nisam odusevljen, nesto mi ne prija.
Sa druge strane cim vidim neki CoD gameplay odmah me spici nostalgija i igra mi se. Jos rekose da ce Remaster imati svih 16 mapa umjesto najavljenih 10, gdje ces bolje. Igrao bih i IW mp, sto da ne. Smeta mi sto su iskopirali BO3 sa kretanjem pa je sada mp totalno drugaciji od SP kampanje, ali navikne se covjek i na to skakutanje kad tad.
Ja sam srecan sto nisam preorder-ovao Titanfall 2, a malo mi je falilo, razmisljao izmedju GT Sport ili njega. Sada kada pogledam ne znam niti da li bi ga pokrenuo(TF 2) pored IW-a, posto je igra klod COD-a…
@S.T.A.L.K.E.R Ma dobro je i 10 mapa, pored IW-a, a ako bude 16 jos i bolje
Stvarno odlicno izgleda, ma da nisam niti sumnjao…Ma da se mogu kladiti da ovo nije COD…da bi 90% njih reklo kako ovo strava izgleda.
Extra izgleda kampanja, i ovo će se sa zadovoljstvom zaigrati, pogotovo zbog toga što poslednja tri dela u serijalu nisam čak ni pokrenuo, a kamoli odigrao, tako da se sada vratio hype za COD-om.
Jon fuckin’ Snow!
Da budem iskren, tematika CoD-a ove godine me vise privlaci od Battlefield-a…
Jeste provalili Konora Mekgregora kako vas napucava pesnicom negdje posle prvog minuta? Jedva cekam
Da da, i on
Mene isto COD kampanja 10 puta vise privlaci od BF1 kampanje
. A BF1 i da nema kampanju mi nebi uopste smetalo, njega sam uzeo najvise radi MP-a, a COD: IW ce se preci kampanja sa gustima, a MP cu igrati na starom dobrom COD4 remasteru, naravno probati cu i IW remaster, posto sam uzeo season pass za IW
.
To je za mene plus!