Ovo izgleda preeedooobrooooo , puno vise nego sto sam ocekivao
moram priznati , svidja mi se ovaj novi fazon kako su krenuli. Broji se jos sitno
. Kako sam citao Infiniti Warfare-om krecu u novi serijal, nakon ovog dela ce izaci drugi i treci deo, tako su barem nedavno izjavili.
MP svakog call of duty-a je meni odlican. Mada, mozda su previse zasli u buducnost pa sve vise lici na halo nego na na COD
Conor McGregor ce biti jedan od likova u CoD-u, kao sto je bio Kevin Spacey u AW-u.

A sta je predobro? Mislim znam da svako ima svoje misljenje i da su ukusi razliciti, ali kretanje je preslikano iz black ops 3, preslikano apsolutno. A IW ce biti serijal isto kad i ghosts, jer ce proci tuzno(za cod standarde), posle hajpa oko WW ere sa BF1 nema sanse da teraju buducnost u sledecim izdanjima.
[quote=“xX8Lampard8Xx, post:5, topic:11416”]
A sta je predobro? Mislim znam da svako ima svoje misljenje i da su ukusi razliciti, ali kretanje je preslikano iz black ops 3, preslikano apsolutno.
[/quote]Jednom recju sve, sto je pokazano na traileru je odlicno. Okruzenje - svemir, nova oruzja(sto najvise obozavam kod svakog COD-a, posto definitivno imaju najlepsi dizajn oruzja), novi likovi koji izgledaju pre dobro… Inace uzeo sam igru najvise radi COD 4, ali nakon ovog trailera veci hajp mi je IW, nego remaster COD 4. Ali kao sto kazes svako ima svoj ukus i misljenje, tako da…
[quote=“xX8Lampard8Xx, post:5, topic:11416, full:true”]
A IW ce biti serijal isto kad i ghosts,
[/quote]Nece. Evo bas nedavno (pre nekih 5 dana) sam citao, izjavili su da sa Infinite Warfare-om krecu u potpuno novi serijal, da nece biti kao Ghost…nego serijal kao i Adwenced Warfare u tri delova, sad ako lazu…
Koje medalje?
Bode mi oci ovaj weapon inspection, forsiraju ga na traileru kao da je ne znam kakva inovacija. Jeste ok, ja licno volim takve detalje u igrama, ali na traileru ga pretjerase
Nije na ovom traileru, jos ujutro sam gledao di lik igra MP COD 4, tamo sam vido medalje(3 nove medalje). Ali ne mogu ga sada naci…vec 20 min. gledam, milijon novih trailera ima tako da…Cim nadjem/ ako naletim cu ti okacit.
Kako se promenila situacija nakon ovih silnih trailera, u korist lajkova, puno vise lajkova nego dislajkova. Situacija sada i u vreme prvog trailera se promenila u kontra stranu za 360°(stepeni) u korist lajkova.
Sad ce Lordish: “nije za 360 nego za 180”