Call of duty ili Battlefield 3

Poslednjih dana razmatramo na Live-u koju igru svi da uzmemo. Posto jedina igra koju svi imamo je Gears of war 3. Do sada su svi(Azzazzel 90, AbradantOdin69, Dzudzi77, Gospodin Covek, pWneR SRB, w00bLe) rekli da uzmemo Battlefield 3. Pa ko hoce neka se javi ovde ili na Live.

Definitivno call of duty…

Battlefield više volim ovaj serijal nego COD.

Ja sam za BF3.

B3 nema rasprave :slight_smile:

Sent from my IRC using Twitter

Hajte ljudi. Ne budite lenji. Napisite sta preferirate jer je poenta teme da nas ima sto vishe u jednoj igri.

Ja sam od COD digao ruke, to vise ne ubacujem u konzolu. Dakle, BF3.

Battlefield

COD mnogo bolji po kampanji.
b3 u multiplayer

Ok ljudi s obzirom da brod posle ovih 9 postova defo naginje na BF3 stranu (iako ovo, nazovimo, glasanje jos nije over), hajde da vidimo ko bi sve zeleo, mogao da kupi BF3 u dogledno vreme. Mogao bi i neki pul da se zakaci na ovu temu pa cisto da vidimo ko planira finansijski izdatak.

Racunajte da je Back to Karkand DLC 1200 MS poena. Trenutno je samo 600 jer je THIS WEEK OFFER pa mozda ako znate da ce te pazariti BF3, mozete odmah da pazari DLC jer ne znam kolika je mogucnost da se nadje novi Limited Edition gde se DLC dobija za free. Isto tako, koliko sam chekirao, i polovnih LE nema. Ako se i nadje, racunajte da treba da se kupi online kod koji je 800 MS poena ili ce te imati srece pa se ispostavi da online kod nije iskoriscen.

Pazi kao sto sam rekao ja sam za BF3 ali trenutno sam pare usmerio ka DLC-ovima za Gearse a online pass za BF3 cu da nabavim kada wooble bude kupio igru…trebalo bi da to bude uskoro ali za sada sve zavisi od njega.Sto se tice Back to Karkand on mi za sada nije u planu kupovine ako uopste budem kupovao neki DLC verovatno ce da bude onaj Close Quarters ako se tako zove.

cod.Igrao sam sve delove i uvek mogu da ga igram,svaki dan.

Svaka cast… :x

ja sam za B3

BF3 ali sam ga probao na PS3 tj kupio tamo i razočarao se koliko je lošiji od PC verzije, Tako da me je strah da ga probam na boxu, rado ću kupiti online pass ili celu igru samo da je igra dobra i da izgleda normalno na konzoli a ne kao naslov od pre 6god kako izgleda na PS3

Isti je za Box i za PS3. Samo PS3 ima lepsu kutiju :-). Ipak… nije toliko poenta u grafici (koja je i dalje skroz OK na konzolama), koliko je poenta u igranju sa drustvom.

BF…

BF definitivno!

BF, mada su mi i jedna i druga dosta “paljevinska” :wink:

Ljudi ja i ovi igraci (Azzazzel 90, AbradantOdin69, Dzudzi77, Gospodin Covek, pWneR SRB, w00bLe)smo se dogovorili da igramo BF3 ja sutra kupujem EA online pass i mi cemo dera,jer sve vise igraca s balkana igra BF3 tako da BF3 je moj izbor