Call of Duty Black Ops Cold War

Sve je izvijesnije da nas očekuje novi nastavak black ops-a I vraća se pričom u Vijetnam

Vijetnam je verovatno najmanje eksploatisan istorijski period, ali meni su licno bolji ovi moderni delovi.

Šuška se da je black ops sledeći COD, ali se iskreno nadam da nije Vietnam.
To mi je toliko ne inspirativno, da je to jednostavno teško opisati.
Mada kada pogledam “vrhunske” COD-ove kao što je IW i AW, sa Mario tehnikom (dupli skok, držanje za zidove, vatra iz dupeta/peta), možda je i bolje da bude Vietnam, barem će biti boots on a ground, mada je i to upitno.

Postajem sarkastičan i čangrizav, stižu me godine :joy:

1 Like

Meni su prva dva nastavka bila odlična a posle onaj SF stil mi nije legao.

Ista priča, prvi COD koji sam igrao posle Ghost-a, je bio WW2. Tako da se iskreno nadam da neće biti opet drečavih papagaja u duginim bojama, koji trče ko kokoše po bojnom polju pošto im odseku glavu, a pritom imaju metalne udove.

COD MW mi je upravo i legao kao igra iz razloga što su usporili kretanje igrača, izbacili šareniš u skinovima i generalno igru napravili daleko realnijom nego prethodne delove. Plus su sva oružija iz realnog sveta i to dodaje dozu realnosti i ozbiljnosti.

Samo da ne zeznu novi nastavak, dolaze nove konzole, nema novog BF-a, bila bi ogromna šteta zaobići FPS MP za sledeću sezonu na novoj konzoli.

1 Like

Pa zato sto bi bio dosadan do zla boga. Sve mape dzungal… dzungla i opet samo dzungla…

Ne sumnjam da ce ovo ispasti dobro ako je istina. Treyarch zna sta radi i sa cod-om uvek urade dobar posao. BO1 je naprodavanija cod igra, BO2 je na trecem mestu a BO3 na petom i mislim da ovo mnogo toga govori. Sto se tice vijetnama definitivno po meni najbesmisleniji i najdebilniji rat ikada ciju svrhu nikad necu shvatiti al dobro necu sad da idem u off i pisem gluposti. A sto se tice igre ne secam se kad smo zadnji put imali neku veliku vietnam igru ? Moglo bi ovo da prodje. Sto se mene tice nek idu u proslost il nek ostanu u sadasnjosti i to je to. Samo blizu ili daleko buducnost nek zaobidju i sve ce biti kako treba.

Zar nije trebao jos prije 6-7 godina da izadje neki cod vietnam koji je odlozen a dobili smo samo art iz njega, a valjda neki djelovi iskoristeni za BO1, ili je to mozda bio battlefield? U svakom slucaju ako bude nalik nekada dobrim story igrama rado cu probat, meni je vietnam uvijek bio zanimljiv period.

Nije jos uvek potvrdjeno …

Samo je sigurno da izlazi cod a ostalo je sve status qvo

2 Likes