Auu al je los dan imao drug @lesa
Odmori se, jutro je pametnije od noci
Koji si ti no lajfer
Meni multiplayer isti đavo kao MW3. Ajde ovo novo kretanje koje slabo ko koristi od kežual igrača koliko sam primetio po partijama, (osim ono standardno uklizavanje itd.) oružja tu i tamo maltene isti đavo, za nijansu možda bolje odrađeno pucanje u zavisnosti gde pogodite protivnika. Grafika preslikana, sve ostalo toliko preslikano vizuelno da apsolutno nemam osećaj da je novi CoD u pitanju. Pritom isti main menu ne pomaže da se oseti razlika. Takođe dobrih 20 min sam se jebavao u opcijama oko nišanjenja, sensitivity-a i trista drugih gluposti da iole dobijem normalan odziv na Elite 2 controleru. Meni kao kežual cod igraču jedno veliko meh. Igraće se samo vikendom ponekad kad se društvo skupi da ga igramo. Ne znam kakav je zombie mode, nisam probao. U to polažem nade, multiplayer nakon sat vremena kao da se nisam maknuo iz modern warfare-a. E da, fluidnije je malo kretanje kad se uklizava i sl, ali ništa spec za mene. Verujem da to sve znači tamo pro giga mega igračima koji igraju po ceo dan, ali meni definitivno ne.
Idem nazad u Apex.
Tolko daleko ti nije trebalo, bar ne u mom slucaju.
Ne, nego tebi nije trebalo…
I time završavamo svaku dalju diskusiju, hvala.
Cod kako napreduje trebali bi da uvedu drugačiji način plaćanja dodatno za MP jer nama koji igramo samo kampanju ne isplati se da iskeširamo 70$ za 4-5 sata igranja. To kao što su smanjili cenu za AC Mirage rekli su da je zbog toga što nije previše dugačka, a čak i u njoj imaš više sati igre nego u Cod igrama
Jbt 10 h ja sam mislim 5 odigrao danas, zarazno je mada lobi je bas haos svaku partiju
50 posts were split to a new topic: Cena Game Passa i sličnih pretplata
Sa ovim se ne slažem. Igrao sam kao tinejdžer Counter mnogo i preferiram ga ali mislim da je oboje skill samo različite vrste skillova. CS jeste više taktički, COD je ono run and gun ali jasno da treba skill opet. Jer eto ja igrao COD betu ove godine prvi put. Nisam nešto dobar u MP ali je bilo evidentno da sam 3. dan bio neuporedivo bolji nego 1. jer sam strkao neki skill za ta 2 dana.
Elem, počeo sm da igram kampanju, meni je odlična. Sviđa mi se taj 90s špijunski šmek. Ona druga misija na onoj gala zabavi mi je super bila. Takođe nisam očekivao one puzzles u bazi, u jednom momentu sam pomislio sa igram walking sim.
Danas nastavljam. Ne znam kako ljudi mogu igrati MP odma’ bez da odigraju kampanju.
Jel ima crossplay na xboxu da se upali ili je automatski? Jednog Playstation igraca nisam video
Koliko znam upaljen je po default-u , a gasis ga tako sto udjes u podesavanja Xbox-a i tu negde imas , uglavnom nemas opciju u igri kao kod PS5.
Jedno offtopic pitanje, koliko traje kampanja vremenski?
Vala ja sam je juce presao celu u cugu , da ti ne pricam ako ne juris imas jedno 9 sati igranja (i manje) al ponovo mnogo je bolje izvedena nego u proslim nastavcima .
Jel ima raspolozenih da se skupljamo za Zombije?
Odlicni su, sutra ako neko ima raspolozen, pisite
Bogami, ako se po jutru dan poznaje ovo je zaista najbolja CoD kampanja u poslednjih nekoliko godina. Upravo odigrao Most Wanted misiju- znaci pokidala
bas mi prija ovo rasterecenje posle Silent Hill 2 depresije. Vidi se da je top tier produkcija u svakom smislu!