@Wahad bot lobby
Igrao juče onaj Prompt Hunt mode što su ubacili. Viđao sam razne klipove za to iz prethodnih delova ali sam uvek tripovao da je to neko modovao igru, mada svakako mi je delovalo kao ludo zezanje i kad sam video na instagramu da su ubacili ovde, odmah trk da upalim igru i probam po prvi put.
Koja je ono ludnica, smejao sam se kao lud. Za one koji ne znaju, to je mod gde su jedan tim random objekti sa te mape koja se igra u tom trenu (stolica, vitrina, tabla, dvosed, ormar, auto, drvo, saksija, neki random objekat) i poenta je da se kamufliraju u ostatak mape i budu neprimetni koliko je to moguće i da prežive 3 min (ili tako nešto) po rundi, naravno mogu da beže, skaču i sl. A drugi tim treba da ih nađe i da ih upuca, tj ulovi. Tako da taj drugi tim malteme puca u sve objekte po mapi. U 3 dobijene partije se igra.
Ono je ludnica, ja mislim da sam se najviše smejao kad sam ja bio neka gomila paleta, i trčkaram po mapi i pozicioniram se uza zid jer čujem pucnjavu blizu mene. I sad vidim da nekog jure, a ispred mene stoji lik koji je automobil i kao namestio se na parkig i ne mrda. I u svoj toj pucnjavi iz haosa se treskom otvaraju vrata od nekog lokala kod benzinske pumpe i “istrčava” napolje viljuškar od 2 ipo metra i 3 lika za njim kako ga jure i pucaju. Smejao sam se kao lud jer nisam imao pojma da neko uopšte može da bude viljuškar
Scena kao iz filma jer ja ne mrdam i mogu samo da rotiram kameru do određenog ugla i cela ta scena koja mi odjednom samo random upada u kadar i svi protrčavaju pored mene.
Igrao skoro ceo dan, a vala i danas ću. Mod bukvalno rasterećuje od svih toksičnih sranja koje doživljavamo u regularnom multiplayer modu tako da mi je ovo uživanje i čista sprdnja za sada.
Pa to mod iz fortnajta
Bogami taj mod je mnogo stariji ,uvek me podseti na garry’s mod
Ima ih jos 999 000
Problem što je u gpu igra novi nalog i novo trolovanje
Nadam se da će propasti kroz par godina
Ma nema od toga ništa,redovno je u top 10 najprodavanijih naslova a konkurencije nema
Još da ubace opciju da se isključi crossplay…
Ako si na xboxu samo iskljucis za ceo xbox i tjt. Bices samo u console lobiju
Sa ovim apdejtom dodaju i mogucnost gasenja krospleja u ranked-u
Znam, ali to gasi crossplay za sve igre. Pa je bezveze da stalno preturaš po opcijama konzole i gasiš i pališ, plus spamuju sa onim obaveštenjem kako je crossplay ugašen.
Više bih voleo da to bude kao na Soniju što postoji in game opcija. Naletali smo na dosta pc cheatera u običnim lonijima.
Ja pročitah negdje da su najavili tu opciju da će se moći isključiti crossplay.
Nadam se, jer počelo opasno da iritira. Imam par snimaka kill cam gde se ni ne trude da sakriju cheat, do mere da se ceo naš tim diskonektuje i samo drugar i ja ostali. Katastrofa koliko toksično…
Nek bude kao u Apexu, crossplay samo za konzole, pc samo sa pc igračima. Ko se upari u party sa nekim sa pc-a onda ih baca u taj lobi i kraj. Samo da nas raskače sa njima i top.
Igra je smece
Nijen igra smece, neg smo mi matori