Call of Duty: Black Ops 6

@Wahad bot lobby :slightly_smiling_face:

2 Likes

Igrao juče onaj Prompt Hunt mode Å”to su ubacili. Viđao sam razne klipove za to iz prethodnih delova ali sam uvek tripovao da je to neko modovao igru, mada svakako mi je delovalo kao ludo zezanje i kad sam video na instagramu da su ubacili ovde, odmah trk da upalim igru i probam po prvi put.

Koja je ono ludnica, smejao sam se kao lud. Za one koji ne znaju, to je mod gde su jedan tim random objekti sa te mape koja se igra u tom trenu (stolica, vitrina, tabla, dvosed, ormar, auto, drvo, saksija, neki random objekat) i poenta je da se kamufliraju u ostatak mape i budu neprimetni koliko je to moguće i da prežive 3 min (ili tako neÅ”to) po rundi, naravno mogu da beže, skaču i sl. A drugi tim treba da ih nađe i da ih upuca, tj ulovi. Tako da taj drugi tim malteme puca u sve objekte po mapi. U 3 dobijene partije se igra.

Ono je ludnica, ja mislim da sam se najviÅ”e smejao kad sam ja bio neka gomila paleta, i trčkaram po mapi i pozicioniram se uza zid jer čujem pucnjavu blizu mene. I sad vidim da nekog jure, a ispred mene stoji lik koji je automobil i kao namestio se na parkig i ne mrda. I u svoj toj pucnjavi iz haosa se treskom otvaraju vrata od nekog lokala kod benzinske pumpe i ā€œistrčavaā€ napolje viljuÅ”kar od 2 ipo metra i 3 lika za njim kako ga jure i pucaju. :joy: Smejao sam se kao lud jer nisam imao pojma da neko uopÅ”te može da bude viljuÅ”kar :joy: Scena kao iz filma jer ja ne mrdam i mogu samo da rotiram kameru do određenog ugla i cela ta scena koja mi odjednom samo random upada u kadar i svi protrčavaju pored mene. :joy:
Igrao skoro ceo dan, a vala i danas ću. Mod bukvalno rasterećuje od svih toksičnih sranja koje doživljavamo u regularnom multiplayer modu tako da mi je ovo uživanje i čista sprdnja za sada. :ok_hand:

4 Likes

Pa to mod iz fortnajta :rofl:

1 Like

Bogami taj mod je mnogo stariji ,uvek me podseti na garryā€™s mod