Call of Duty: Black Ops 6

Target killed 0, sta je tu za pohvalu :sweat_smile:

2 Likes

Ma hvaljenje je u kamuflaži koju sam otključao, Dark Spine.
Edit: Ma zezate me, zezate :smiley:

1 Like

NiŔta spec kamuflaža. Bolju imala iračka vojska u ratu protiv Irana 80ih godina.

1 Like

Master Chief + Doom Slayer + Marcus Fenix u CoD BLOPS6 crossoveru.

5 Likes

To se čeka

1 Like

Licni rekord upravo, core :slightly_smiling_face: koliko je vama trenutno najvise u partiji?

4 Likes

Ja uglavnom imam negativan skor. Neki odnos je 10-15, 20-30 itd. Video sam neku promociju season 1, shareni baneri neki, battle passā€¦pojma nemam sta to znaci. Na 23 lvl sam, neka puska sa 5/5 atachmenta. Generalno i ne ulazim u loadout. Jel ima nesto sto bi trebao da radim da bih bio bolji?

Šta ti dječko radiŔ :wink:

Ne radi nista. Igra kalodjuti po ceo dan :rofl:

4 Likes

Ostao apex u praŔini

2 Likes

Hoću samo da znam da li si anchor ili trčiÅ” po mapi :smiley:

I kako igraŔ protiv igrača sa toliko niskim levelom. U proseku imam po 4 Prestige 10 u protivničkom timu.

Igram u poprilično sweaty lobijima i nikada nisam imao niti video nekoga sa sličnim skorom. Ma svi i protiv svih sa kojima igram su movement demoni Ŕto bi rekli.

Ne znam da li ima veze zbog ranked u proŔlim igrama ili ne, ali ni jednom mi se nije desilo da imam lvl 20-30, lvl 1 likova u partiji. Ni u prvom danu ni u beti. Bolje rečeno, u beti sam igrao sa streamerima i klanovima nekim stalno.

Ne znaŔ da niŔaniŔ.

2 Likes

Aj slikaj mi te lobije, sa 4 igraca prestige 10 u protivnickom timu i strimerima.

Jednostavno si sila od igraca izgleda :face_with_hand_over_mouth::woozy_face:

edit: ja kao večni noob imam 40-60 killova u hardpoint dužim mečevima. Sa prestige 5-6 max, a ja sam pred prestige 4 sad.

Iskreno ova partija je nuke town hardpoint bila i te traju najduze , pogotovo sto vidis rezultat na kraju, cak smo i gubili u jednom momentu. Moj stil igre na tom modu je bukvalno cover i pucanje, nekad pusham njihov spawn al u principu ne letim kao muva bez glave. Ja sam imao u timu pre par dana likove 15-30 lvl, a u mom prestige 5-6 i likovi su nas bukvalno odrali kao sline. Ne kazem sad da sam ja neki predobar igrac, al malo osecaja moras imati. Kontam da pratis temu i da sam pisao kako mi je puska postala prelaka pa sam igrao samo sa nozem :slightly_smiling_face: pre ovoga mi je rekord 72 killa u partiji najvise

1 Like

Sigurno je zbog profesionalne konzole :wink:

What?

lol ok

40-60 killova sa p6, ne hvalim se ja ovde nego ti. Baci pogled na twitter, mislim da klanovi traze nove clanove

@Scalper

Kk onda je jasno kako veliki KD

Ja ne mogu da ne rushujem

@xX8Lampard8Xx

Eo :blush: nacicu ti email za prijavu ako hoces, ds lete dolari

1. izvlacis iz konteksta, rekao sam 40-60 u hardpointu gde partije traju dugo. A u ovim novim cod, i jedan metak kad nekog dotaknes sa 100m racuna kao eliminaciju, tako da je tih 40 ili 50 bulja, kao i ja sto sam sasvim obican prosek.
    Ali je zanimljivo da tebi uvek faze i optic klanovi nailaze sa nekim onyx chanpion prestige 10ā€¦
    :grin:
    A ne secam se da si nesto bolji od bilo koga od nas, dobar da, ali da si Pistola, SnakeBite ili Ogre2, toga se ne secam. Rekoh ti okaci mi to da vidim te protivnike koji su u proseku 4 od 6 prestige 10.
    Ja do sad nikad nisam video nijednog u lobiju, a vec sam prestige 4(ne jer sam dobar nego igram puno)

Procitaj moj post ponovo pa vidinko izvlaci iz kontexta. Sada sumnjam da znas pravilno koriscenje tog izraza :(. To sam rekao za betu. Igrao sam sa tim ljudima jer sam dobio takav kodā€¦ znasā€¦ novinarski, influsenserskiā€¦ ali ok :slight_smile:

Svako selektivno cita da bi bio lakse trigerovan. Ne znam sto toliko penis, imas na TEMU one silikonske lutke pa se iskuliraj malo.

Igram cod jednom dva puta nedeljno, ako i nedeljno, to sto sam rekao za prestige je zbog toga sto jelte nisam dobar a imam jake protivnike a ne zato sto sam kralj u codu. Ja nemam prosek veci od 35 po mapi

MWII sam igrao mmogo na pocetku i malteetirao ljude i od jan feb ga ne igram, rekao sam, mozda prati, se prenelo nesto jis od tada.

Mada zasto se ja trudim da objasnim nesto sto je vrc napisano kada ti citas totalno drugacije.

Gubljenje vremena, totalno

A ako je ovo trigerovanje zbog pre od Haloa, imas onaj internet time machine pa vrati na pre par god i vidi istoriju meceva u prva 4 meseca sa kim sam igrao, protiv koga i sa kojim rankom :blush: isto vazi i za Halo 5

1 Like