Call of Duty: Black Ops 6 - Multiplayer Reveal Trailer

Firestarter u venu! :smile:

1 Like

Biće havarije s aovim novim kretanjem, stavljam da se skida čim bude moglo :joy: Jedva čekam zombie mod :heart_eyes:

1 Like

Jedva cekam 19hā€¦

Ziv nisam da li je ovo Blops ili MW4.

Ja na svadbi, a cekam kao ozeblo sunce. Lebe mekaniā€¦

Novi Zeland? :grin:

Za sve je isto vreme

1 Like

1 Like

Hoce li i dalje biti obavezan crossplay Xbox-pc???

1 Like

E na zdravlje ako i dalje to nije resenoā€¦

Kakvi su utisci?

Ja sam odigrao par partija, definitivno MW3 u kozi Black Ops serijala. Kretanje, pucanje je sve iz MW3 a zvuk i izgled je iz Cold War / Black Ops-a. Plus Omnimovement.

Black Ops je mrtav izgleda, onako kako ga se ja secam.

2 Likes

Igrali drugar i ja večeras dobrih dva ipo sata sigurno. Jedna od tri mape je kul, ostale dve onqko, meh. Ali da budem iskren brzo nam je dosadilo.
Evo sad smo zavrÅ”ili i na foru smo ā€œPa okā€¦ā€ prekinuli jer nam dosadilo i prispavalo nam se.
Stari dobri Pay to Win Cod gde vault edition igrači već imaju neke budžotke od oružja koji maltene nemaju delay kada niÅ”ane down sight.
Ovo novo kretanje me je najviŔale zanimalo i jedva sam čekao da testiram jer je u trailerima izgledalo kul. U praksi niŔta spec i nikakvu posebnu promenu nisam osetio osim da je cela igra brža. Fluidnije je uklizavanje za promenu, u mw3 kad uklizavam kao niz Ŕmirglu da sam se bacio kolko je tromio.
To novo kretanje će odgovarati pc igračima jer oni se bace u Max Payne stilu i okrenu 3 puta u letu dok mi pezenti sa konzola ne stignemo ni da niÅ”animo u letu i već ležimo na zemlji.
Killcam na kraju meča večito neki Pc no liferi koji već nakrcali Bogaoca level i niÅ”ane kao da su na speed-u. Biće težak fail ako i dalje nema opcija da se ugasi crossplay sa njima jer mi je to deal breaker.
Sony platio za tu opciju, a ovi slepci koji su ih kupili nisu u stanju da im kažu da to implementiraju i na xbox-u.
Grafički apsolutno nikakav pomak nisam primetio naspram MW3. Bukvalno nemam osećaj da je druga igra, kao da je samo update postojeće, malo brže kretanje, nove mape, nova oružjaā€¦
Zanima me joÅ” Zombie Mod i to je to.

1 Like

Iskreno nekako mi se cini da je ā€œlakā€ pogotovo aim buduci da nemam dodatke

2 Likes

Kada se ugasi CP izgleda da spaja samo sa Xboxom

2 Likes

Tako i treba da bude

Valjda nece menjati posle bete jer ce igta na PCu biti mrtva nakon mesec dana.

Ja na xboxu na kom igram cod držim ugaŔenu opciju za cross play na konzoli a drugi za pubg i rocket league mi je crossplay upaljen

Znam za to ali npr WZ ne moze da pronadje ljude ako je ugasen na samoj konzoli.
Meno je acc povezan i kada ugasim na PS bude mi ugasen i na Xboxu ali onda me spaja samo sa Xbox one igracima a baza je mala pa se ne isplati.

Crossplay je ok da bude sa svim konzolama bez Pc-a. Tako je u Apexu, onog trena kad je Pc igrač sa vama u party, onda automatski ubacuje i Pc crossplay. Do tada je samo za konzole po default-u. Ne mora striktno samo xbox, ali ne bih Pc uopŔte da vidim u svojim mečevima.

1 Like

A nas PC igrace koji igramo sa kontrolerom? :face_with_peeking_eye:

3 Likes