Call of Duty Advanced Warfare

Da, ali… Nema vise dobrih prica toliko kao nekad. Koliko sam samo igara presao zbog dobrih prica, sto je danas retkost. Zaplet je uglavnom gluplji od filma “Napad dzinovskog paradajza ubice iz svemira”
Kada sam Igrao Mass Efect tu mi ne treba MP ni u najavi. Ali FPS nema sta da ponudi u SP modu.

waiting for Half-Life 3 :smiley:

Cesto se zapitam jesam li ja jedini koga uopste ne zanima HL3 i dal ce on ikada izaci ili ne …

Da, jedini si. :stuck_out_tongue:

Moguce… potpuno sam ravnodusan prema toj igri ako izadje odigracu je verovatno ak ne izadje nista nema veze nista specijalno

Jesi uopste igrao prethodne HL-ove?

Bice kao iscekivanje “Duke Nukem ForNever” i kada izadje ima da bude krs kao i nastavak Duke.

Presao sam sve delove(jedino keca nzm dal sam odigrao do kraja ne secam se davno je bilo) i ok je igra ispostovao bih serijal i presao i hl3 kad bi izasao al daleko od toga da sam nesto odusevljen i da me nesto privlaci ta igra :slight_smile:

Nisi jedini. Nije kao da ima manjak igara, pa da se brinem da li će se pojaviti ili ne HL3. I sad samo čekam da se jave Son i grandmaster :smiley:

Tu si potpuno u pravu, na tom polju im svaka cast, malo marketing i hop, prodaju 15 miliona kopija za po 60 evra. I to kad imaju losu godinu. Kad je dobra, prodaju 25 miliona.

Ma razumeo sam ja tebe i u startu uporedio fenomen uspeha COD serijala sa fenomenom uspeha Karleuse, cece, mice, pice. Recept isti kvalitet veoma los a uspeh ogroman!
Ali i poceli smo od toga sto sam ja napljuvao igru rekavsi da ne daje nista novo vec reciklira staro i da je to sve ocaj iz moje perspektive.
Posto ja to gledam ovako ako je izasla “Nova” igra onda zelim da u njoj vidim nesto novo sem onog duplog skoka. To je mogao jos i super mario!

Meni je Zvuk u COD taman onako prijatan.Barem meni.

Cod AW je popravio zvuk u odnosu na prethodne djelove, ali na tom polju Battlefield dominira. Kad trcis cuje se zveckanje kompletne opreme i imas osjecaj da trcis, dok u CoD imas osjecaj da lebdis i da ne nosis nikakvu opremu. Medal of Honor Warfighter je takodje dominirao kad je zvuk u pitanju, njegov mp mi je nekako najvise prijao od svih.

MOH Pacific Assault je zadnji MOH koji je valjao ovo posle je sve bilo ocaj :slight_smile:

Daleke 2004-e, eeee to su bili dani kada je MoH (pored pravog CoD-a kakvog ga pamtim) harao FPS scenom, a onda ko grom iz vedra neba 2005-e Band of Brothers: Road to hill 30, a krajem te godine Earned in Blood, kakva godina za igre ufff…

Sent from my D6603 using Tapatalk

^
Mislis brothers in arms ? :slight_smile: Voleo bih i da vidim nastavak stvarno nzm zasto ga nema a bila je bas super igra :slight_smile:

Iju bokte šta napisah, ni ne čitam šta pišem, samo drljam hahaha, da da na BiA sam mislio.

Pa dobro nije velika greska i band of brothers je serija o ww2 a i prica je slicna braca u ratu bla bla nisi mnogo ni pogresio znaci :smiley:

Kako ne znam, Lieutenant Spiers najjači lik u seriji (iako je sporedna uloga) :smiley: Ako je nisam celu 5-6 puta odgledao, nisam ni jednom :slight_smile:

Ma znam da znas nego kazem ta igra i serija su skoro na isti fazon :slight_smile: