Call of Duty: Advanced Warfare - Complete Graphics Comparison

Nije neka velika razlika ali cini mi se da na xbone najbolje izgleda :slight_smile:

Puts on flame shield :smiley:

Gledaj te kraj klipa, poredjenje izmedju 360 i 3 :smiley: ja sam umirem od smeha :smiley:

Ps3 kao da je tetris :smiley:

Ono izgleda kao da je Kevin Spacey duh… :smiley: I da, slažem se sa jezdom, najbolje izgleda na XO… Biće smak sveta :smiley:

Kada smo kod toga, par skrinova sa četvorke

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-call-of-duty-advanced-warfare-performance-analysis

Nezz dali smo gledali isto :wink:
Jednostavno razlika u rezoluciji je tu,ali to je ujedno i jedina razlika koja postoji.
Jedino sto zbog nize rezolucije XBOX ONE verzija ide nesto malo gladje

Edit: Wahad trebao si da uhvatis onu sliku u dzipu.Iskreno meni igra izgleda jako lijepo.To se nisam nadao

Taman sam htio reci da nece biti potrebe za flame shield posto nema Werte, ali eto ipak nisam ostao razocaran :slight_smile:

Pa Werta, ja sam to zaključio kad sam gledao COD na XO i PS4 na televizorima od 42" koji su bili jedan do drugog. Ne na osnovu videa, već uživo. Paralelno su išli delovi kampanje i mogao sam da uporedim. Na obe verzije deluje dobro i stabilno, ali je na XO delovalo nekako prirodnije i bolje, po pitanju boja i svetla.

Ali ono, to je moje mišljenje, a ona su ko bulje, svako ih ima.

Sa druge strane PVZ i Destiny su bili bolji na PS4.

Dobro narode dokle vise cemo da komentarisemo Pera kaze Ps4 Paja kaze Xbox One, zar nismo do sada preboleli tu bolest ci konj je lepsi ? Ptice znaju na kojoj konzoli ce verovatno bolje da izgleda jer je jaca ,a imamo lepo Digital foundry za koji dan ce izbaci Face off momci do sada nikada nisu pogresli lepo su radili pa tu lepo da vidimo i sami donesemo odluku :slight_smile:
Iskreno meni je muka vise kada vidim ove teme da se otvaraju po meni ih treba zabraniti jer vode u flame war koji nikome ne treba licno misljenje… :slight_smile:

A o cemu bi inace pricali? :stuck_out_tongue: Dokle vise da te ucim? :stuck_out_tongue:

Dok ne bude vise Paji u odnosu na Pere… :smiley:

Nece ih biti u ovoj generaciji je Pera jaci nazalost… :smiley:

Paja je lepsi i ima vecu pišu, stabilniji je! :smiley:

Ma platio MS da sakate Sony :smiley:

I ako je ps3 jaca konzola od X360, ova razlika ne bi smjela da bude tako drasticna (i ako je arhitektura ps3 komplikovanija), a to dokazuje ili lenjost Activisona ili su primili novac pride da nekako reklamiraju xbox konzole, tipa “vidite u buducnosti sta vas ceka izmedju XO i ps4, uvijek ce na xbox-u biti bolja grafika”, naravno i na XO bolje izgleda nego na ps4 (koja je malo bledunjava tj. isprano djeluje) i ako je ps4 jaca konzola po specifikacijama, al dobro, to su igre “velikih” kompanija, dok mi potrosaci moramo da ispastamo (u ovom slucaju ps korisnici).

Sto onda PS4 verzija ne radi u 900p? :stuck_out_tongue:

M$ platio da bude 1080p na PS4 :hihi

Moguce :smiley: O tome vidis nisam razmisljao :smiley:

e rodajci ala ne kontate nista

Fora je u bojama, na prethodnoj generaciji isto je tako bilo MS ne koristi isti spektar boja kao PS ili kao sto je na PC, sto se na RAW snimku vidi, ali kada se tv podesi da kompenzuje to kako treba, grafika na obe platforme izgleda identicno, nigde nije “isprana boja” ili da je na drugoj previse zasicena itd itd…

Najverodostojniji spektar boja vam je onaj na PC, posto pc koristi FULL RANGE… MS ima drugaciji profil za prikaz slike, i pre su to imali, nabijaju kontrast i gamma-u da se zamaskira osvetljenje, ne kudim ja sad xbox, samo iznosim VIZUELNE cinjenice