Ovo sve manje lici na cod
Hvala bogu!
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Joj posle Destiny mislim da mi ovo nece faliti, a i pre toga mi nije falio ;)… Samo da ne bude clasican COD i imam da ga kupim i da ga ne igram.
Sent from my Sensation XL using Tapatalk
Mislim da ce klinci noob-ovi tek da “procvjetaju” sada sa ovim egzoskeletonima i slicnim dodacima. Zaobici cu ovaj mp veoma rado.
Jedino sto me privlaci kod ovog nastavka su Kevin Spacey i nuklearni reaktori, kapiram mogla bi da iznikne neka dobra misija u nekom Pripyat style-u. Nece to opet biti snajperska misija, znam, ali nesto slicno bi mogli jednog dana da naprave mamu mu…
Cekaj F4 za to. A ne neki genericni FPS
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ova promjena i nije losa, makar su graficki napravili veci pomak. CoD je po defaultu odlicno prodavana igra, a i siguran sam da ce ljudi koji su se zasitili jednog te istog CoDa svake godine ovo isporbati, a ako dodamo tome da je i Destiny od Activisiona, oni ce dobro omastiti brk ove godine.
Cekam ja sve sto sadrzi radijaciju, reaktore, ruine, postapokalipticno okruzenje i donekle mutante. Bilo bi fino da dobijemo F4 ali ja takodje ocekujem i novi Metro. Rekli su da ce izbaciti jos igara.
E sad, sto se tice gore navedenih elemenata, CoD je pokusao neke da uvrsti u svoje igre. Ghosts ima par takvih misija, “No Mans Land” i mozda jos neka, ali nije to to. CoD 4 Modern Warfare je pobijedio po tom pitanju iako ovi elementi nisu dominantni, tacnije skoro i da ih nema. Ali imaju dvije misije koje obuhvataju Pripyat i Chernobyl sto je za mene dovoljno, plus misije su odlicno uradjene i atmosfera tih lokacija je na solidan nacin prikazana. Od CoD-a dosta
Nego da se vratim na Advanced Warfare. Ja sam bio veliki CoD fan sve do 2010. godine cini mi se, kad su poceli da izbacuju Black Ops i zapoceli prilagodjavanje mp-a klincima tj. “siroj publici”. Da se razumijemo, odigracu Advanced Warfare sp kao sto sam i svaki drugi CoD bez obzira na futuristic settings od kojih mi se gadi, ali cu ovog puta Mp zaobici. Jednostavno ja preferiram M4A1, M16A3, M9, Desert Eagle… Ne mogu ja da se “bakcem” sa laserima i glupostima…
Ovo mi se vise lici na novi IP sa kupljenim pravom da koriste call of duty ime da se probiju …
Ni C od CoD-a kakvog ga ja pamtim.
Ova puska ko iz titanfall-a.
A pa Sledgehammer ga radi, njihova prva samostalna CoD igra. Zato i izgleda drugacije…
Poenta je sto ovo nema veze sa CoD-om kakav je bio…
Mada videcemo, moze ovo biti dobra igra koja nosi naziv CoD
Jaooo bas su ga preterali sa ovim futuristickim oruzjem i gedzetima,robotima i ostalim cudima. Nisam uspeo da odgledam trailer od 2min tolimo mi se svidja.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Stvarno pretjerano sa ovim malim “roboticima” Gadno
kad vec gledamo najbolji su cod 4,world at war i black ops 1 ako cemo realno
Bez obzira na sve opet ce izdominirati sa SP kampanjom u odnosu na Battlefield Hardline imam osjecaj. BF 4 i 3 su imali ocajne kampanje, mada sada je tu Visceral, mozda poprave nesto… Ali tesko
Call of Duty: Advanced Warfare Collector’s Editions
After revealing a new trailer for the game this morning, Activision has announced the forthcoming Collector’s Editions for Call of Duty: Advanced Warfare, and confirmed that they will be available in both physical and digital form across all consoles.
First up is the digital limited edition, which will go for $79.99 and include a bonus multiplayer Atlas Gorge map and a content pack with two weapons, along with bonus Atlas gear and supply drops. The physical edition will also include a steelbook case and a Welcome To Atlas: Advanced Soldier Manual.
The pro edition will include all this content, along with the Season Pass, which includes four forthcoming map packs. It’ll go for $119.99. No word yet on how much the Season Pass will cost on its own.
Finally, the digital pro edition will come with the digital content previously announced, the season pass, and a new personalization pack. It’ll retail for $99.99.
The editions weren’t shown just yet, but Activision will reveal more in a special multiplayer event on August 11th. Be sure to check back for all the details!
Vise mi lici na neki Crisys nego na COD ali dokle god ne izbacuju nista drugo od pucacina COD ce biti prodavan. Ja iskreno volim da igram pucacine ali osim COD-a i Wolfensteina nije izaslo nista zato se i COD prodaje jer nema konkurenciju. Pucacine iz prvog lica gde nema vanzemaljaca i ostalih gluposti jednostavno nema. Zato jos uvek mnogi igraju kantere. Ja hocu pucacinu koja je realna, ubijas ljude a ne vanzemaljce i robote i to nudi COD u neku ruku i zato ga i igram jer bolje nema :(.
Markar neko da iskreno govori
Ma COD ce se igrai dokle god bude svijeta I vijeka
Ljudi koji rade na CoD igrama su pametni, znaju kako se privlaci publika i kako se zaradjuje. Mozete da ga pljujete ali cete ga svi odigrati ( tacnije velika vecina sigurno hoce). I dok im tako dobro ide nema potrebe da ista mijenjaju. Nama to izgleda lose ali njima ne, opet ce zaraditi ogroman novac. Svaki klinac u Americi ga igra, o drugim zemljama da ne pricam…
Sve se svodi na novac i po tom pitanju dominiraju, znaju kako se radi posao.
@ STALKER
Ovi sto prave COD nemaju nikakvu konkurenciju zato i imaju takvu prodaju. Da krenu da prave igre kao sto su ranije pravili niko ziv ne bi igrao COD a ovako oni mogu da naprave bilo koje djubre sa dobrom grafikom i ja cu ga prvi igrati jer nemam bolje i nemam drugog izbora. Oni jednostavno prave igru kakva se trazi a kakve nema na trzistu i tu zaradjuju. Koliko sam ja puta samo trazio za konzolu pa cak i za PC pucacinu iz prvog lica gde imas vojnike koji ubijaju vojnike ili ljude bez vanzemaljaca, cudovista, robota itd… i nisam nasao. Zaista ih nema ili su jako zamorne i komplikovane. Igrace traze igre kao sto je bio onaj prvi Wolfenstein return to castle, stari Medal of Honor, Black za PS2, Couter Strike itd… da sada ne nabrajam. Da sada izbacuju gomilu tih naslova kvalitetno odradjenih, ja prvi ne bih igrao djubre COD jer imam mnogo boljih igara na tu temu a posto nemam a volim tu vrstu igre, bolje da igram i COD nego da ne igram nista osim Fife i NBA 2K, cak ni Fifu ne igram nego igram PES6 na kompu jer mi je 10 puta brzi i zanimljiviji, Tako i drugi igraci verovatno razmisljaju, bolje da igram COD kad nema nista drugo od pucacina :).