Cable management

Aaaaa! Prokleti bili kablovi od kompa, konzole, punjača za mobilni, punjač od laptopa, punjača za ruter, punjača za modem, punjača za hdd, usb kablovi raznih profila, usb do štampača, kablovi za zvučnike i napajanje, hdmi i vga kablovi. Džungla mi je ispod stola i kako god da ih sredim, kad tad oni se isprepletaju, Imate li neki pametan predlog kako da se to reši? Kako se vi borite sa ovim? Postoje li neka rešenja?

Taman da ti dam savet, kad pogledah ispod stola, i vidim sličnu zbrku.
Postoji nešto što se zove “trakasto crevo” i donekle rešava problem, mada mislim da meni i tebi tako nešto ipak nije od pomoći. Doduše, to “crevo” se više koristi da se sakriju kablovi oko TV-a, ali znam ljude koji su i oko kompa napravili reda sa njim.

Sve sam pokušao ali kablove od

kompa, zvučnika, ps3, volana, gamepada za komp, slušalice za komp, miša, wireless reciever-a za tastaturu, tv-a, nintendo wii, x360, 5x lan kabl, telefonski, iptv kablovi, punjač za ipad, za laptop, usb kabl za telefon, punjaš za psvita, slušalice za xbox, kablovi za ps3 za punjenje gamepada, kabal za x360 za punjenje headset-a NIKAKO ne mogu da se srede, apsolutno sam sve pokušao…uvek se pojave ponovo i smetaju…

Mislim da neko konkretno resenje bas i ne postoji, ja ne znam sta da radim isto , nemam gde da sakrijem kablove.

Mrzi me da kacim sad slike, ali ima onoj temi “soba gde igrate” ili nesto slicno, pa mislim da sam okacio sliku gde mi je komp. Desno sa strane stola mi je kuciste a sve uticnice levo. Uspeo sam da sakrijem kablove, i ne smetaju mi uopste.

Uh, kablovi. Ja imam brdo, i to nisam se ni trudio da ih stavljam ispod stola, vec mi je na tom jednom stolu na kojem mi stoji sve ogromno brdo. Sreca pa je iza televizora, ali se ipak vidi kad se ulazi u sobu. :slight_smile:
Jbg, nekako nemam ni volje da ih krijem jer znam da cim to uradim moracu da kopam jer ce nesto da se zezne i opet da napravim zbrku. :slight_smile:

I kod mene je isto džungla kablova, power cable za komp, pa za xbox, monitor, štampač, zvučnici, razni usb-ovi za miš tastaturu i šta sve ne, nekoliko punjača za mobilne, punjač za ruter, za fiksni, telefonski kablovi, lan kablovi za kompove… i još dosta toga :smiley: I kad sredim ponovo se napravi krš kada neki kabl izvadim pa vratim ili stavim neki novi… I za sve to imam 2 produžna.

Pogledajte moju sobu pa javite koliko kabla se vide hehehe sve moze da se sakrije :slight_smile:

Tacnije vide se dva ali i njih planiram da sakrijem, resenje je da se naprave kutije koje ce doci na to mesto em ima funkciju kao prostor za odlaganje a ujedno skloni kabal…

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Nema resenja. Ugusicemo se u kablovima i to je to. Jedino da smanjis gedzete i tehniku na apsolutni minimum, ali… kakav je to zivot.