Brzina prebacivanja

Dlc se ne brise, a sto se igre tice, isto je kao sa xbc-om, dosta je smanji, mislim koliko god je moguce. Ja uvek idem na ono full repack opciju, i on prepakuje iso i onda ga pretvori u jtag rip, i samo to iskopiras i gotovo. Verovatno utice i na ucitavanje samog xbox-a jer realno bolje da imas manje vecih fajlova nego gomilu sitnih.

Bas glupo ovo za DLC. Jbg, neki dlc-ovi su i po par GB a ko ce da ih trazi i da ih brise kada se obrise igra.

Ja sam bas preko xbc radio gta 4 i na usb pa na xbox i super sve islo prebacivanje oko 2 min trajalo…:slight_smile:

@nabuko

pa sto glupo, nadjes media id pre nego sto obrises igru vidis ga, udjes u taj media id, i obrises onaj 000000002 folder kako ne bi obrisao sve tj ceo folder zbog sejvova…

jbg tacno je da fali opcija Delete DLC ili tako nesto ali ajd sad, mnogo hocemo i mi, omoguceno nam je sve na dlanu i jos zakeramo :smiley:

Mudro zboris.

e vlado, hvala puno za savet, vec sam hteo da promenim scan depth,ali nisam bio sto posto siguran dal radim pravu stvar! sada sam prebacio sve kako si napisao i ide odlicno!!

Btw, prebacio sam igru wirelessom i sada je islo 2.2 mb/sec (umesto onih 1.3). Iako je i dalje katastrofa, opet je skoro duplo brze :slight_smile: :slight_smile:

sutra cu probati LANom, da vidimo kako ide, ali hvala svima na savetima, definitivno cu nastaviti sa ISO2GOD !!

da se ubacim i ja u taj DLC problem :slight_smile:

@studiovpc Kako nadjem media id ?

Samo udji u obican metro dash, idi u system seting, onda u storage i tu idi u games. Imaces izredjane sve igre , njihove sejvove kao i dlc. Tu mozes da obrises.

Kako se ulazi u metro? Pritisni xbox dugme na kontroleru i idi na desno dok ne vidis opciju system setings.

Extra, hvala puno!!
realno je vrlo logicno da je sve u Storage-u :slight_smile: al sam odmah pomislio da cu morati kroz neke XEXove da se bajam :slight_smile:

Reseno je sve kombinacijom LAN kabla i ISO2GOD.
Nije usporio ni malo, sve vreme prebacuje oko 10 mb/sec.
Definitivno ona kolicina fajlova koje stvori XBC mnogo uspore proces.

moze LOCK!

ja koristim xbc do nekih 500 fajlova i manje za sve resto iso2god, jedna igra ne znam koja bese ima 49000 fajlova :smiley: