BLOODBORNE-Community Toughts

https://youtu.be/cqAINzm9_Ss

Igra je dobra,ali jbga ono sto sam i sam primjetio,a to je grafika koja bas i nije nesto wau(Vidi se da fali AA,Sjenke uopce ne postoje u interijerima),ali 2 mjesec je jos daleko tako da se to stigne popraviti i 100% sam siguran da hoce:da:

Ono što 99% ljudi ne razume ili neće da razume jeste to da je to UVEK problem sa igrama From Softa. I za Demon’s i za Dark Souls je bila ista priča. Žalili su se na demoe na E3 i TGS zbog grafike. Ne brinem se previše oko toga.

Valjda će se sve to ispeglati do izlaska igre, jer po do sad viđenim trailerima igra izgleda super (grafika i ambijent) i deluje mi mnogo gotivnije od DS sveta, e sad još kakav će gameplay biti.

Kazu da je gameplay dosta brzi i od DS serijala sto se mene tice to ce biti mnogo brze i bolje igrati. Grafika kod nekih igara tipa DS nije bitna tj jeste da ne izgleda odvratno realno nista ne fali DS igrama. Po meni gledajuci koliko objekata i delova igra iscrtava nije ni cudo sto ne moze bolje ipak je puna detalja.

A i kao što sam ti rekao kada smo pričali od Dark Souls, ono što me uvek oduševi je činjenica da u 90% igre nema nikakav loading :slight_smile: A sve je povezano, ceo svet. Nadam se da će tako biti i ovde, a ne iscepkano na gomilu delova, kao što je bilo u DS2.

Grafiku u DS i DS2 je bila veoma slaba, ali baš to je najmanje bilo bitno kod te igre, nju je najviše krasio gameplay. Doduše DS2 nisam još uvek odigrao, mada jesam pokrenuo na par minuta, pa na osnovu toga sudim o grafici, o gameplayu ne mogu još uvek, ali opet kažem, ne treba u takvim igrama bacati fokus na grafiku, nije to Far Cry pa da treba da oduševljava grafikom i prirodom u igri.

I meni se cini da super izgleda, nema tu neke zamerke. Vidim da kazu da je dosta slicno Dark Soulsu, posto je novi IP ja sam ocekivao da je drugacije i da hoce da se razlikuju od DS-a, ali to je dobitna kombinacija izgleda.

Stvar je u tome da su sa Demon’s Souls osmislili mehaniku, koju su poboljšali sa Dark Souls. Time su napravili tako dobru mehaniku za takve igre da bi bilo čudno da koriste drugu. If it ain’t broke don’t fix it. To im je sada kostur oko koga grade igru.

Dark Souls bije glas da je teska igra i da nije za svakoga, i sa novim IP-ijem sa ocekivao da ce reci izvolte igru za “svakoga” ali doing so tako da zadrze njhov identitet i stil igara. Mislio sam da ce biti vise action oriented kao tipicnce Hack ‘N’ Slash igre ako me razumes.

Nisam igrao DS igre tako da uzmi ovo sto pisem sa rezervom :slight_smile:

Ja sam zadovoljan sa ovim sto vidim jedva cekam da izadje Bloodborne i da pocnem da umirem again and again… :smiley:

Onda ce morati da naprave i drugu slicnu igru za druge platforme, vrlo verovatno.

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

DS3, mozda. DeS sumnjam, to je vise za Sony exluzivu kao i ‘Bloodborne’…

Bas sam jucer zapoceo DS po ko zna koji put. I atmosfera, naspram drugog dijela, je nebo i zemlja. Vrhunska. Licno mi vise odgovara…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Lijepo izgleda igra, ali ovaj glavni protogonista je bas nigdje veze. Ne znam zasto, ali mi se ne svidja ni najmanje, ne znam kako se ostalima cini?

Cini se i meni, al’ me bilo strah da kazem, da me ostali ne rascerece ovde. :lol: Ne znam je li igra open world, ako je linearna, onda jos gore, posto mi je sve previse klaustrofobicno. Dobru grafiku su kompenzovali uskim prostorom. Igracu je, to je sigurno, a kakva ce biti, videcemo. :slight_smile:

BLOODBORNE je KRVAVO tezak,a tome potvrda ide u vidu onih koji su USPJESNO odigrali DEMO igre

From Software’s Bloodborne reportedly gave Tokyo Game Show attendees a run for their money last week, with only 40 people managing to successfully complete the game’s demo out of the 1,250 folk who had a crack at it.

Gamers didn’t fare much better at PAX Prime either; out of the 3,500 attendees who tackled the demo, only 20 of those were able to dispatch the demo’s hulking boss, dubbed the Cleric Beast.

Of course, this shouldn’t come as much of a surprise, considering the PlayStation 4-exclusive hack-’n-slash title hails from the same studio as the notoriously brutal Demon’s Souls and Dark Souls.

Bloodborne is due out in February 2014, and will receive a Collector’s Edition SKU alongside the standard release.

ma daj molim te…ti sto su im igre krvavo teske su navikli samo na button mash i drzi palicu pravo,gomili njih je i witcher bio tezak a igra jedva da pecne po tezini.Jedino sto mi je posledjih 10 god. dalo izazov je rayman do te mere da sam izgoreo i bacio igru XD(ne treba ni tolika krajnost,ko bi rekao…“decija” igra koju su pravili sadisti)…DS je samo taktika i strpljenje

Dobio Alpha invite, igra se večeras :slight_smile:

Snimi gameplay i okaci da i mi malo zavrimo u bloodborn igru. :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot