Dosta interesantnih stvari, kako za PvE (story mission + character progression), tako i za PvP. Nekoliko novih mapa otkriveno, kao i grafički upgrade.
Jedino ostaje pitanje kada će izaći i šta planiraju sa OW1 do tad?
Dosta interesantnih stvari, kako za PvE (story mission + character progression), tako i za PvP. Nekoliko novih mapa otkriveno, kao i grafički upgrade.
Jedino ostaje pitanje kada će izaći i šta planiraju sa OW1 do tad?
Danas sam upalio Overwatch posle 3 godine. Zanimljivo je videti koliko se igra promenila. Pitanje je ipak, šta OW2 donosi osim novih heroja i mapa?
Iiiiinače, suncetipoljbimzarko (sto bi rekli u Turiji). Ti si OW igrao 7792 sati!!! Ja to nisam u životu video. sećam se Steam screenahotova gde su ljudi CS igrali 3-4k sati i nisam mogao da verujem. Ali 7k skoro 8 sati je apsolutno neverovatno. Kapu skidam posvećenosti igri. Tacnije 324 dana, je 1 godina zivota, samo overwatch. Znam daje dosta tog vremena verovatno u Loading Sreen, ali opet… you my man, are nuts.
Ozbiljno? Svaka cast. Isti nivo.
Meni je to stvarno nemerljivo. Ja oooobozavam BF4 vise neko bilo koju igru ikada. I sve sabrano na 3 platforme imam nesto vise od 1k sati.
Mislim da je problem ovde što u statistiku ulazi kada ostavim igru uključenu a samo sam u meniju. Inače imam oko 1000 sati, nisam lud ovoliko da nagomilam .
Zar ti ne ode konzola u standby kad ostavis?
edit: zasto mi je ovu temu prikazao na 1. strani?
Lol, nemam pojma, možda i ne ode ili nisam to podesio. Primetio sam kad ostavim igru (bilo koju) i nešto drugo radim, vidim na Discordu da mi u profilu i dalje stoji da igram tu igru. Šašavo.