Blizzard - Unannounced Survival Game

https://twitter.com/Blizzard_Ent/status/1486038723468795906

Blizzard is embarking on our next quest. We are going on a journey to a whole new universe, home to a brand-new survival game for PC and console. A place full of heroes we have yet to meet, stories yet to be told, and adventures yet to be lived. A vast realm of possibility, waiting to be explored.

Every story needs a teller. And every world needs builders. What if that could be you?

For thirty years, Blizzard has been creating universes for millions of players around the globe. This requires a diverse team of developers willing to lend their voices, to listen and to be heard. That is our mission.

Do you like survival games? Do you want to join a collaborative team of experienced developers at the early stage of a new project in a new world…and help write the next chapter in Blizzard’s story?

This is your call to adventure. Will you answer it?

3 Likes

Xaxaxa taman pišem u temi MS kupio Activision blizzard kako je vreme da MS uprti sav taj talenat i daju šansu nekom novom IP :rofl:

ZnaÄŤi, poÄŤelo je. :flushed:

:rofl:
And. Here. We. Go.

3 Likes

Survival game. Pa dobro, niko to do sada nije smislio :joy:

2 Likes

Jbt to je ono kupis npr lanac restorana Mek…
A onda resis da si pametan.i ne pravis vise nista sto su prodavali. Nego ti izmislis neku glupost…
A sve sto treba da radis jeste samo da nastavis da pravis pljeskavice koje idu :grin:
Znaci sve sto treba da urade i usrace se od para.
Nastavis da radis na Starcraft prici.
Warcraft, Diablo… i ne mozes da propadnes.

Pa nije to od juce ovo sto sam ja naveo. To su njihove lrice vec preko 25god. Ima materijala kao salate. Sutra mogu da krenu pun gas.

Stacraft Ghost sada mora da se desi.

Blizzard je inace veoma specificna kompanija, prave zarazne art style multiplejer igre; taj survival je sigurno mnogo blizi Valheium-u i tezi da kapitalizuje trend, nego Last of Us-u, gde je multiplejer samo dodatna komponenta na hiper-budzetni single player. Iako se jeste desilo, ne bih rekao da su tu direktna konkurencija TLOU ili Days Gone.

Licno ne volim survival igre, ali sve sto Blizzard napravi mora da valja i pitanje je samo koliko miliona igraca ce taj novi IP da zarazi. Imali su dosta uspeha i sa Heartstone i sa Overwatchom, tako da me ne cudi da MS ovde vidi ogromnu dodatnu vrednost u akviziciji (mozda i vecu nego sto je ima Activision).

1 Like