Blizzard odao pocast fanu obolelom od raka!

[COLOR=#444444][FONT=Arial]Pre par meseci Reddit korisnik crescendo1909 otvorio je thread na Hearthstone Redditu gde je u podužem tekstu želeo da izrazi svoju ljubav prema Hearthstoneu i Hearthstone zajedinici, i da pošalje poslednji pozdrav pre nego što ode na operaciju kancera u odmakloj fazi, sa koje se, kako je sam rekao, najverovatnije neće vratiti. Njegova sudbina ostala je nepoznata, pošto je njegov nalog bez ikakvih aktivnosti oko 4 meseci, odnosno od operacije, tako da se sumnja da su se crne prognoze obistinile.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#444444][FONT=Arial]Danas smo na pragu druge velike Hearthstone ekspanzije i Blizzard je malim, tihim gestom naterao na suze mnoge Herthstone redditore, koji su primetili da je flavor tekst za novu kartu Dreadsteed posvećen ovom Hearthstone igraču. Tekst glasi:[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#444444][FONT=Arial]“Crescendo himself summoned this steed, riding it to victory in the Grand Tournament. Wherever he rides, an army of riders ride behind him, supporting the legendary champion.”[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#444444][FONT=Arial]Tako je crescendo1909 postao besmrtan u Hearthstoneu, a simbolika je utoliko veća kada znate da je karta Dreadsteed prvi “besmrtni” minion u igri, sa Deathrattle efektom koji ga uvek iznova i iznova vraća na tablu nakon smrti. Kapa dole za Blizzard.[/FONT][/COLOR]

Stvarno svaka cast Blizzardu! :slight_smile:

A da, videh na redditu. On je ziv, javio se u threadu, mozda cak se i oporavi u potpunosti :slight_smile:

Ovo im nije ni prvi put! Kada je preminuo jedan WoW igrac (Tauren valjda) podigli su mu shrine u Barrensu i njegov spirit je tamo. Ne secam se tacno kako je islo, ali svaka im cast!

Svaka im čast. I Bethesda je poznata po ovakvim gestovima.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Da, tauren hunter. Cak je i posetio Blizzard studio i odradili su quest koji je on voice actovao i dizajnirao : http://www.wowhead.com/quest=11129/kyles-gone-missing

Sjecam se da sam pisao o ovome u HS temi bas tad prije 4 mjeseca.

Drago mi je da je lik ziv, i vjerovatno ce se u potpunosti oporaviti, bar tako kaze. Fin gest od Blizzarda.

Pa gde si ti nema te sto godine bre :smiley:

Poslato sa Sony Expiria E4 koristeci tapatalk.