Imali ko da postavi postupak instalacije black ops 3 na RGH konzoli
Ja sam pokusavao po ovome ali kada udje u igru zaledi iako sam sve po koracima radio kako i ovaj kaze na linku
Imali ko da postavi postupak instalacije black ops 3 na RGH konzoli
Ja sam pokusavao po ovome ali kada udje u igru zaledi iako sam sve po koracima radio kako i ovaj kaze na linku
Džaba se cimaš, na 360 i PS3 je Black Ops 3 Multiplayer Only.
vidi da raja igra to po netu ali niko konkretno da objasni
Eto objasnio ti je dimon , ps3 i xbox 360 korisnici su uskraceni singleplayer moda
Igra li neko ovu Trojku ?? Jel uspeo neko da pokrene igru na 360 ? Ja sam sve isprobao i nista.
au majkumu ja sam instalirao i probao ali je samo MULTIPLAYER igra u prevodu online.
Nema multiplayer system link opcija ?
Ja se bakcem vec sat vremena, skinuo compatibility pack. TU 1. I on mi opet trazi da se konektuje na live da skine nesto.
Igra je online multiplayer only na X360 i PS3, dakle nema single player kampanje, nema system link-a, nema niceg sem online multiplayera
Dzaba instalirate na RGH, gubite vrijeme samo
A sta je sa Zombies ?
Nema ništa. Nada. Zero. Razloga da igrate na rgh, jer Live Only igra, bez ikakvog offline contenta.
Jel vi to trollujete coveka ili? Posto ja na rgh mogu da igram preko system linka i protiv botova multi… Upravo sam opet odigrao partiju. Ima i zombija, samo kampanje nema… Ovo sam skinuo i stavio gde treba…
Compatibility Pack 1
Put it here -> /Hdd1/Content/0000000000000000/4156091D/00000002/HERE
You also need Title Update 1.
you can download it from xboxunity.net, or automatically with Aurora.
Put it here -> /Hdd1/Content/0000000000000000/4156091D/000B0000/HERE
sve sam to uradio i proverio da li je complatibility otkljucan i opet mi kaze da treba da skine nesto i da tek onda moze da se igra /
Isto sam i ja to uradio i otkljucao CP sa xm360 i raspakovao CP sa Horizon i ubacio fajlove u foder igre i sad mi freezing u mane menu. Sad sam naso jos jedan tutorial pa cu da probam pa javljam.
RADIIIIIIII !!!
Uspeo sam.
I Multiplayer i Zombies.
Napisacu vam sve u sledecem postu sta i kako samo malo da isprobam.
Sve uradio kako je taj lik na youtubetu prikazao i nista. Kad sam pokrenuo igricu zatamnio mi se ekran i blokirao konzolu. U cemu je caka nemam pojma!
I meni nece ni dalje, citao sam da je mozda zbog dashborda jer treba noviji. E sada da ga updatujem mrzinme jer nije tako jednostavno, znam dansamnse prosle godine 3 puta preznojio kada sam to radio.
Kada mi radi poslednji Tomb Raider a ovo nece kao zbog dasha…
Tomb raider valjda ima 17389 tako nesto danas sam gledao i uzgred ima neki novi wave… Stegni zube i uradi sam.
Moj dashbord je16547 i rade mi i BO3 i TR. Treba da se otkljuca Compatibility Pack 1 sa XM360.
E da, (ne znam da li toga ima bese na snimku) moras da ubacis CP u Content u 00000002 i TU u 000B0000 i napravi folder u 000000000… 4156091D jer ga nema. I onda odradi ono sa snimka. Znaci treba da ih ima na obe strane. I kad sve to odradis onda ubaci XM360 na fles i skeniraj sve i otkljucaj CP. Nadji tutorijal na netu kako se to radi. Lako je.