Black Ops 2 na PC-u (Zombi party)

Obzirom na problem lockovanih dlc-ova za Box, planiram da uzmem BO2 na PC-u. Iskljucivo me zanimaju zombiji i njihovo besomucno tamanjenje.

Da li je jos neko zainteresovan?
Da li je neko vec nabavio BO2 za PC a pritom su mu zombiji main?

Trazim barem jos dvojicu. Bice i snimanja i live commentary-a (komunicirali bi preko skajpa). Naravno super bi bilo kad bi tim bio full 4 igraca. Ako se dobro secam Nikola (Pwner SRB) je vec izrazio zelju za deZombifikacijom nesrecnika.

U svakom slucaju eto teme pa da vidimo koliko ima PC igraca Bo2 zainteresovanih za zombi avanture.

Da uzmeš original ili?

Jer pirat ne radi online.

Jel rade oni ruski kodovi normalno ? Jedino sam njih našao za normalne pare.

Ne rade, treba da se pokreće preko VPN-a, ima kod mene običnih a i poljskih koji rade sa par izmena.

Original naravno. Da se ne zazamo puno.

Kako rade ti poljski ? Jel neka velika zezancija ?

Mala, ja imam tu verziju, radi bez problema za sada.

Sad sam video na oficijelnom BLOPS 2 forumu… Za Xbox DLC-evi su region lockovani, na Sony-ju i verovatno na PC-ju tj, Steamu nisu.

Na Steam-u skoro nikada nisu bili Region Locked, samo poneki giftovi imaju na Steam-u i to retko koje zemlje mogu da aktiviraju.

Inace, ja cu uzeti otprilike za neke 2-3 nedelje BLOPS 2 Deluxe cim stigne plata od YouTube-a :slight_smile: Imas moj Steam profile ovde na XBR mislim.

Neko za Zombie/MP akciju veceras :D?

Previše je skup još uvek Black Ops II, ja sam odustao od kupovine dok ne padne cena.

Ja sam za…al imam samo za xbox…

Ja sam ga uzeo za 44$ preko sajta jednog. Ako treba javi.

Skupo je to, jos uvek…

Skupo je to, ja planiram da ga uzmem kad bude bio 2000-2500 dinara :smiley:

Ma bice za mesec dana…sad ima da se uzme za 3000 din BO2 LE