Moze u balanced 40
Ali je strasna igra, nenadano Goty contender. Zabava neverovatna, samo citam redit i gledam jutjub tutorijale. Neki Bosovi su brutalno teski, nisam to ocekivao.
Na momente u budistickim katakombama izgleda jako dobro (nenormalan broj detalja).
Ne secam se kada me je poslednji put ovoliko obuzela neka igra. Mozda Elden Ring pre 2 godine.
Odusevljava i scenografija. Amitaba, bude i bodisatve, voleo bih da su ovaj deo jos malo razradili i da ima vise prave budisticke filozofije a manje tipicnih azijatskih nebuloza, ali je ipak sjajno. Definitivno ovo nisu pravili kineske komunjare, haha.
Tek sam na pocetku 3 chaptera, ali za sada ovo je 9/10 igra bez ikakve dileme, mozda cak i 10/10 za perfect score. Nisam bas siguran sta je tacno razlog slabijih ocena na metacriticu, uz sve tehnicke mane. Mozda zapadni mediji tiho bojkotuju kineze, ko ce ih znati. Bas me zanima sta ce Kuzma da kaze
Ma salim se, nisam igrao, ali igra nije 60fps. Ne svodja mi se shimering i nije souls, tako da preskacem. Lords of the fallen mi je bas legao, dopada mi se sve u vezi te igre, a ovde nisam ni jedan trejler do kraja odgledao.
I meni, sve osim tih užasnih frejmdropova u performance modu, sve ostalo jako dobro…
Samo da naglasim da Wukong ipak jeste Souls igra u svojoj sustini. Iako nema gubitka dusa, tezina nekih bosova ima gadan difficulty curve, i ponekad obicni mobovi mogu da te ubiju, materijal za crafting je oskudan, a za razliku od Soulsa ovde nema cheatovanja, ne mozes da prizoves u pomoc druge igrace, ne mozes da budzis damage levelovanjem. Eno drugar, iskusan Souls veteran, muci se sa poslednjim bosom 2 chaptera.
Na pcju na mračnim mestima ako čovek hoće baš da cepidlači se primeti da teksture nisu baš hi res, sad možda lupam ali čini mi se da mi baš ne utilizuje sav vram od gpu, ubedjen sam da će srediti pre ili kasnije.
@padawan
Ma nisam mislio u tom smislu komunjare, ironija, sam si sebi odgovorio sa metacriticom i ostalim “razvijenim” svetom. Čekam samo nbc da objavi da je igru pravila partija, kako bi špijunirala i zapadnu decu odvratila od plemenitog cod, fortnite, roblox ili čega već
Pa vec su im napakovali neke skandale sa izjavama developera u vezi zenskih igraca
Mislim da ce bojkotovati dobrim delom igru, jer, ljudska prava bla bla
Ima li podršku za naški jezik ipak je jedan brat Si
Nema, moram da te razocaram. Ali bolje zvuci na kineskom nego na engleskom
Znači voice acting na kineskom sa titlovima na eng
Series s koči i većeg brata,nije prvi put
Dešava se memory leak i na PS5 samo je pitanje koliko se dešavalo tokom procesa sertifikacije ili je MS sertifikacija strožija.
Po njemu je nasao Goku, nisam znao…
Ili je npr Series S preslab pa igra iziskuje dodatan vid poliranja. Zvuči logično.
Pa to i jeste problem
Moguće. Ima tu još nekoliko razloga koji se vrte naokolo, ali realno je da nećemo znati šta je tačno u pitanju dok god neko to javno ne kaže a to će se desiti nikada.
Pa naravno da je to. Nema sta da se tu saznaje. A programeri su na zalost nesposobni - sami su rekli da je gomila stvari otpalo iz igre jer prosto ne umeju da urade a ne zato sto nisu imali resurse. MS ce im nadam se pomoci malo da optimizuju za series S.
Resenje je da MS batali da igra mora u isto vreme da izadje za S kad i za X. Steta je da se X zrtvuje zarad krompirka.