Black Friday 2019 - ko je i šta kupio?

Pošto je Black Friday postao globalni fenomen (voleli to ili ne) da li ste nešto kupili sebi ili nekome? Da li ste našli deal kojem niste mogli da odolite? Podelite svoja potrošačka iskustva!

Evo ja sam sinoć kupio online kurs iz programiranja za $10 koji inače košta $199. Sada samo treba da to izguram :wink:.

6 Likes


Šala mala,čekam da vidim jel drug stigao slušalice da mi uzme u mediamarkt i možda se puknem nekom igrom nek ide život

6 Likes

Uzeh ps+, days gone i shadow of tr sto se tice ps-a. Ovako kaput, cipele i neke stvati po kuci (sporet, visece delove itd itd).

2 Likes

Razmisljam se da pazarim PS4 u Gi.je 27 tisuća ali merkam i ovaj X sa oglasa ovde ali decko nece da spusti za 1200 dinara pa to ti je :slight_smile: Probija mi budzet jer postarina ima da me iskida…izaći će me djavo i po.
Ili da gadjam Pro, sta vi mislite? Za X mogu od drugara da radimo sharing a tu je i gamepass a za PS4 mora da pazatim igre, imam Uncharted i Little big planet na svom nalogu…


Mali je bio popust ali dovoljan da ih kupim…

2 Likes

Ja sam genijalac za Black friday pazario smeštaj u Buenos Ajresu na booking-u.

Ali, promašio sam mesec kad idem, a non-refundable je :joy:

8 Likes

ili jednostavno debil :slight_smile:

Sennheiser HD 4.50 sluske za $85, 256GB Samsung EVO Plus SD karticu za $38

Kakav si ti idiot :roll_eyes::grin:

Ako ti je za utehu, drugar rezervisao avionsku kartu za drugog druga, i stavio svoje prezime. Tako da mu u nepovrat otislo 200e (refundirace mu tipa 20%).
Sva sreca nije bila karta za Meksiko, vec za Nemacku, odakle lete za Meksiko :joy:

Ja nisam nista pazario, ali kad vidim vas i kad cujem taj Black Friday, hvata me panika da moram sto pre potrositi pare i kupiti nesto, jer eto, nece nikad biti bolja prilika :grin:
Odoh da pogledam neke patike, a i caleta da isforsiram da uzme novi TV i sebi telefon :slight_smile:

P.S. Drugar pazario preko Amazona PS4 slim za 130e (ali na neki Prime day, ne danas).

1 Like

U februaru, uzeo karte (za mene i pomocnog trenera) za Denver, i nazad za Fili. Leteli u cetvrtak, vracali se u utorak. U nedelju mi stize poruka da se cekiram za sutrasnji let (ponedeljak)!? Pogledam rezervaciju, lepo pise povratak u ponedeljak. Zvao avio kompaniju, naravno nema sanse da mi promene. Srecom imao sam dovoljno milja na racunu, pa sam uspeo da ih iskoristim da me ne oderu (previse).

1 Like

Meni je potpuno suludo da ovde kao “slavimo” neki americki praznik, nisam neki lokalpatriota ali je toliko tupavo da nemam reci. Kompanije samo traze povod za rasprodaje i snizenja, a ljudi nemaju pojma sta praznik (koji je bio juce) predstavlja.

2 Likes

Dodatno je retardirano to sto nasi prodajni lanci daju snizenja od 13%-15%.

2 Likes

Lako je vama amerima :joy:
šalu ba stranu, katastrofa…
Oduvek sam mrzeo da rezervišem bilo šta za putovanja preko interneta. I avionske karte i smeštaj…
A najgore što sam hteo da promenim vreme povratka, tj datum, kad ono gospoda mi kazu da je promena ns karti 130€ minimum, + razlika u ceni na dan planiranog povratka + aerodromske takse. U pitanju je Alitalia… Banda!

Ja prosli mesec radio neki frilens mimo posla, pa kao imao malo ekstra prihoda. Dosao pre oko nedelju dana kolega s novim ajpedom pod miskom, mene naravno odmah uhvatio neizdrz. Kazem lidiji, mislim da se castim ajpedom, ona se za divno cudo odmah slozi (:kissing_heart:).

Elem, eto mene s novim ajped pro-om i olovkom. Ucim ponovo da crtam (zadnji put sam crtao anime devojke s 16 godina). Ima cak i program poput zbrusha, pa mogu i da vajam ako ocu.

Prelepa sprava, iako je brutalno skupa. Al posle ovog mog matorog ajpeda 3 (star koliko i luka), ovo je ko sa propelerca na svemirski brod. Neverovatno mi je da je i laksi i tanji od trojke, a neuporedivo brzi.

Ne znam tacno zasto, al ajpedi mi jos uvek deluju ko magicne stvari iz buducnosti, na nacin na koji to ajfoni nisu.

5 Likes

Ipad je ubedljivo najbolji komad tehnike koji apple ima. Tu su stvarno najbolji i nikad nisu ni imali konkurenciji. Imao sam galaxy tablet,nexus 7,asus transformer,neki amazonov tab od 10 inca i ipadu nista nije ni do kolena. Jedini problem je sto su poceli da luduju sa cenama u zadnjih par godina al jbg stvarno nemaju konkurenciju. Samsungov galaxy tab s6 dobro izgleda i nije mnogo skup al nisam ga probao.

d7b73c3

1 Like

Sad vidim da je destiny 2 free i na ps4. Jel vrijedi,kakva je uopste ta free verzija?

Kosta na internet od 9mbps :joy:

Zar nisu bolji dilovi za elektronske stvari u ponedeljak? :confused: