BioShock Infinite odlozen do 26 Februara 2013

Eto BioShock Infinite odlozen do 26 Februara 2013
kako kazu novi Bioshock je jako velika igra i tim radi na stvarima koje jos nisu vidjene u FPS igrama
naravno sve je to da bi proizvod bio sto bolji po nas
zar ne
evo citave poruke Ken Levine-a

A Message From Ken Levine | Irrational Games

E, a ja se taman ponadao da ce ovo leto biti pakleno…

Veoma sam razocaran, veoma… Prvi demo igre, i to pravi demo je prikazan pre 2 godine a igra izlazi tek sledece. Ne vidim poentu najavljivanja necega ako ste od cilja daleko 3 godine, to je besmisleno. Tipican izgovor, da igra bude bolja, verovatno su se ulenjili malo pa odlucili da naprave pauzu. Mislim ako tim od 500 ljudi, manje-vise, ne moze da napravi igru za 3 godine ako ne i vise, ne znam koliko se radi na igri, onda mislim stvarno. Deluje izuzetno, ima stvari koje deluju revolucionarno, ali opet, ne ceka mi se jos godinu dana. :confused:

Ovo isto je i Rockstar izjavljivao kada su odgadjali Max Payne 3, “da igra ispadne sto bolje a ne polu proizvod”…i verujem da su u tome uspeli.

Evo razloga zasto je odlozena igra:
Bioshock Infinite multiplayer incoming? Irrational plans “world-class network experience”
Xbox 360 News: Bioshock Infinite multiplayer incoming? Irrational plans “world-class network experience” - Xbox 360 - The Official Magazine
Jedva cekam da vidim i taj world-class network experience…

Ma dobro je da odlazu – kad bi je izbacili prevremeno, ili dobijes igru koja je, u boljoj varijanti, puna sitnih bagova, ili u najgoroj varijanti osetno zbrzana i nedovrsena. Samo nek poliraju, onih poslednjih 5% kvaliteta je najbitnije…

Sem ako nemaju ozbiljnih problema sa core gameplayom, u tom slucaju ne vidim kako ekstra vreme moze da im pomogne… Sve nesto imam osecaj da ce ove godine Bioshock umesto Bioshocka biti Dishonored.

Samo nek poliraju, onih poslednjih 5% kvaliteta je najbitnije…

Bojim se da je ne odlazu samo zarad multiplejera koji nema teoretske sanse da zazivi, samo gube vreme i trose dragocene resurse, ali dobro, ni meni se preterano ne zuri… zaboga, jos nisam ni odigrao 2 deo!

Uzgred, ako neko hoce u raj i nije mu mrsko da pazari originale za PC, cd kljucevi se ovih dana za prva dva dela mogu pazariti na amazonu za smijesnih 6e…

Ove nesto imam osecaj da ce ove godine Bioshock umesto Bioshocka biti Dishonored.

Bah, ja sam skoro pa digo ruke od ove godine. Misljenja kruze da je 2012 jedna od najlosijih godina u gaming istoriji…

Konačno neko da kaže. Ako ove godine ne raskrstim sa video igrama, stvarno nikad neću…

Posle onakvog kraja Mass Effect-a 3, stvarno je 2012 upropascena godina :x . Ali jos ima nade da hitman absolution promeni stvari…
Kako god meni je Bioshock i dalje na listi za kupovinu, samo sto imam jos 2 igre pored nje da uzmem… :smiley: Ako nista bar cu zimu 2013 pamtiti po super naslovima, GOW 4, Tomb Raider i Bioshock…

Ih al ste malodusni… Da ne kopam sad po datumima, ali zar nismo vec imali gomilu odlicnih naslova, plus gde je jos kraj godine. Obicno tad krenu da pljuste dobre igre. Konkretno:

Dishonored, Borderlands 2, Darksiders 2, Halo 4 (!), AssCreed 3, RE6, CoDBlops 2, mozda i GTA5… a verovatno sam i ponesto propustio.

Ko sad moze suocen s ovakvom listom da kaze kako je sushna godina? Samo ako ste razmazeni ili neprimetno prerasli igre… :wink:

upravo tako. ako ovo nije dovoljno do kraja godine ne znam sta jeste. recimo, borderlands 2 i darksiders 2 mislim da ima da se igraju i igraju plus eventualno ponovno okretanje zbog finesa i dodatnog uzivanja. sve u svemu, za ovo sto si pomenuo mozda i ne stigne da se odgira u 2012.