BioShock Infinite: Motorized Patriot - Heavy Hitters Part 1

novi big daddy :slight_smile:

Hebo ih George Washington. Stop amerikanizaciji igara!

Krenuli su sa Americkim predelima bas kao sto je nekada bilo za igre koje su se desavale za vreme drugog svetskog rata. Svaka igra je bila II Sv. rat, tako da mi se sve vise cini da ce Amerika da nasledi. Ali meni se to licno svidja, nije toliko istrazena Amerika (pogotovo Americka revolucija), za vreme 40-ih i jeste (mafijaske igre najvise).

ma dajte ljudi opusteno ovo se moglo ocekivati jos kad su prikazali prve slike i vide-e ovog dela
malo se previse palite na to amerika tamo vamo
uopste nevidim da ce ovo postati trend
svi se uspiz***i zbog ass 3
:slight_smile:
a ovo sa G.washingtonom ovde mi deluje ok

Nevezano za animozitet prema američkom “naslijeđu”, posle originalnog Big Daddy-ja, ovo mi dođe ko krpena lutka na jastuku za laku noć… ._. Jedan je Big Daddy.

Slazem se, ali zamisli da je i ova igra u Rapture-u i sa Big Daddy-em, bile bi tri iste igre i upropastili bi serijal. Ovako malo da osveze serijal, ali su otisli iz krajnosti u krajnost, mada mi se ovo vise svidja od Raptura (nisam ja neki fan bio Bioshock-a, ne znam ni iz kog razloga, prvi deo sam igrao 8-9 sati i nikad ga nisam presao isto se ne secam iz kog razloga).

Ova igra ce za neke biti pun pogodak dok za ostale totalni promasaj, ja spadam u ove prve, ali ima jos vremena dok igra ne izadje.

big daddy je prica za sebe
ja sam samo naslutio da je ovde G.W. nesto kao sto je big daddy bio u prve dve igre
a ko zna ovo ovde je mozda samo jedan jak i zanimljiv protivnik nista vise