[BG] XBR okupljanje by Pleja

Ma matori kad budes isao za BG, javi mi da te vodim na pivo :smiley:

Batice, ja sam na periferiji Bg, a u Bg sam poslom svakog dana, osim kada ne radim. Profesor (jahalang) mi je obecao memorijsku za ps2, a tu su i daemon i padawanā€¦ Da organizujemo jedno vidjanje? Ako ste raspolozeni? Pa nisu svi clanovi vojvodjaniā€¦ :grin:

Ja mogu u BG da banem kad god hoces :smiley: To mi je 25min kolima cimanje ;D To je smesno. Kad se vreme prolepsa nije frka ;D

Sto, nemas zimske gume? :grin:
Ako ste slabi sa kintom i niste za bleju u kafaniā€¦ Ja sam jako dobro povezan auto putemā€¦ Sa autoputa ste kod mene za 10 min

A nije to problem, ne smem da pijem zbog secera. To je problem ;D

Ma ok, valjda sme profesor, dok ne pocne skola?! Mladi padawan i Daemon valjda smeju? Ljudi, nemojte da me zakopavate, molim vas

Eh da ja mogu da sijem kao nekadā€¦ :smiley: Pa nesto se ne javljaju, izgleda da nisu u formiā€¦

Spavaju cmex, spavajuā€¦ Javice se ujutru. A ako ne, odricem ih se. A mozda se stide alkoholicara? Jbgā€¦ Ostaje nam da cekamo i vidimo. Wait and see

1 Like

Ja sam uvek za tako neŔto. A kakva sramota ili stid, ja ne znam za to, jel se to maže na leba? :smiley:

Dobro Daemone, videcemo. Ja kapiram da ste vi momci bez predrasudaā€¦ To sto sam ja sjebao oko i postao alkos u medjuvremenuā€¦ Cmex je dijabeticarā€¦ ako je to problem?! Onda cu vas smatrati malogradjanima i pripadnicima sekte :smiley:

Obaveze nemam sutra i prekosutra. Ae se vidimo u tom periodu? Profesore, padawaneā€¦? Daemon je blizu svima, on je na Vozdovcu, lako mi je za njega :slight_smile:

Malo sam ispamovao decku temu,izvinjavam se. Danas da pozavrsavam neku papirologiju i gajbi nesto sredimā€¦Da vidimo da se organizujemo bar dok je profesor na raspustu. Sednemo negde, procaskamo, popijemo nestoā€¦ :wink:

Vi mozete da pricate o aktuelnoj generaciji konzola, a ja cu vam pricati o legendiā€¦ (ps 2 ) :grin:

Heh meni je dusa u nosu, kuca poso mode. Obavezno posaljite slike. Nemam inace nista protiv alkoholisanja, mada ja to vise po sluzbenoj duznosti sa kolegama.

Ali pleja koji organizuje okupljanje na review temi telefona priceless. :smiley:

1 Like

Spontano je ispalo. Ok padawane mladi , necemo insistirati. Ja imam mozda par fotografija u poslednjih 15 god. Ne volim fotografisanje, cak preziremā€¦Zbog oka, naravno. Al prepricacemo ti . Da ne bi dalje spamovao temu moli se neko od moderatora da pobrise sve postove vezane za to, a komunikaciju u vezi toga selimo na pm. Hvala.

Probacu da splitujem kad stignem na posao kakvo brisanje.

edit: nastavite slobodno ovde.

Ljudi, ja i moji indijanci, kad god se okupljamo gledamo da to bude mesto gde je ā€œnajkomfornijeā€". Kod mene je ok uvek bilo kada mi zena i deca nisu tu, al dok je bio xbox360. Pa mini turniri, zezanjeā€¦Sada samo ps2 koji nije u funkciji. Deca stizu u nedelju, zena radi, al nedostatak konzoleā€¦ Na pc-ju mozemo samo da igramo tetris i gledamo youtube :grinning:

Ja sam uvek za kucnu varijantu, cirku i zezanje, pricuā€¦ Kafana je isto ok, al ja nisam tip koji sedne u kafanu i gustira pice 3 sata. Ja za 3 sata napravim cehā€¦ oho-ho.

A sa kintom sam slab trenutno. Jel imate vi neki predlog? Opet kazem, ja sam sa autoputa 10 min, ako hocete podje cmex kolima, podelimo trosak za gorivo, zablejimo kod mene? Sirotinja je trenutno, al nadam se da nemate problem sa timā€¦
Ovo nece biti hi tech okupljanje kao kada su bili padawan mladi, robotnjik i ekipaā€¦kada se slusale ploce i svirao rok :grin: ovo bi vise bilo okupljanje bazirano na prici i da se popije nesto (ko sme) :slight_smile:

tesko poneti konzolu :smiley:

Moze profa da ponese ps4. Da ga rasklapamo kao Akiris nekad xbox360 :grinning:

Ja kad popijem to rasklopim cas posla :grin:

Posto nas je mladi padawan oduvao taman bi u kolima bilo mesta i za Marka_gts. Al osecam da je on u fazonu ā€œAjde bre luzeri, imam pametnija posla, bolje da stelujem kuplungā€ :grinning:
Krece posao od sutra, zvao gazda. Dobro je. Kad nema para zivot se gasi. Al uvek moze da se organizuje okupljanje, makar uvece. Slabo mi se oglasavate, drugari. Nemojte da me razocarate, verujem u vas.

Marko dolazi u jutarnjim casovima pa cemo videti ujutru sta kazeā€¦