pozdrav, evo ovakav je problem …kolega je danas skinuo i narezao bf4 ( oba diska) ali je problem što kad se ubaci prvi disk igra ne ponudi onu instalaciju hd contenta kako bi trebala … i onda naravno kad se želi igrati, zapne na loading screenu …
inače xbox je neki crni slim 250gb , ima lt 3.0 …
pa ako ima netko kakvu ideju ili savjet?
A da objasnis ti ovo po sablonu… Mislim kako rezao, cime, koji disk… Daj detalje, a svakako odgovor je nepravilno ili neuspesno rezanje
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
rezano na verbatim diskove sa ihas124b … narezano dosad mali milijun igara ali ovo mi je pravo čudno jer igra očita i odmah se otvori menu umjesto da prvo ponudi instalaciju tog hd sadržaja
Rezi opet nema sta drugo
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ma evo idemo ponovo rezat, jubilarni peti “primjerak” prvog diska
ako ne bude radilo odustajemo od bf i vraćamo se cod-u :DX:
narezano još jednom i opet ne radi … stvarno čudno a nigdje u opcijama nema da nekako “ručno” pokrenem instalaciju toga
ajd idi u settings pa storage pa Y za options i idi na Clear Cache, restartuj konzolu i probaj opet taj disk… ajd pa javi
evo probao i ništa … fino očita disk i sve to ali nikako neće da ponudi tu instalaciju
ja sam ubedjen da je ona na drugom disku
pa gurao sam i disk2 unutra ali proklete instalacije nigdje nema …
pokreni igru, treba da krene instalacija negde ili je ima u opcijma ne secam se ali tako je kod njih… ako i to ne radi, i idi igraj COD tako ti je sudjeno heheheheh
ja sam ubjedjen da disk1 ima neki feler … probat cu sutra jos skontat nesto jer smo ostali bez praznih verbatima trenutno…
a dotad cod deremo …
pozdrav
obrisi kompletno igru s hard diska znaci sve sve i zatim uradi clear cache i zatim ugasi konzolu te ponovno upali i nemoj da instaliravas igru na hdd ,ajde probaj tako
probali smo i tako, dapače formatirali kompletan hard …al ne bi se instaliro taj hd content ni da mu je**s majku ,
sry na rječniku al jbg
Pa stvarno nezz sto bi moglo da bude.Nego koju verziju igre si skinuo(COMPLEX ili neku drugu)
iMars verzija … sad evo tražim neku drugu al baš i nema, barem nema na kickass-u
Meni najbolje su COMPLEX.Dali je igra provucena na ABGX.
Mada ne moras da se zamaras,mislim da to mozes i skinuti s neta samo taj HD content i installirati ga u konzolu
provučeno kroz abgx, sve super …
kak misliš to, preko horizona da se može ili kak?
da preko horizona na usb i onda na hdd
dobra ideja … jel mogu to nekako izvuć iz onog iso fajla od igre što sam skinuo ili moram tražit posebno negdje taj hd content da skinem