Bezicni prenos slike PS4 na dva TV-a?

Da li je moguce vrsiti prenos slike ukljucujuci i komande kontrolera ps4 iz jedne sobe u drugu sobu ma drugi tv putem ovih uredjaja

Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/mUvANZve

Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/UZ7Zv6zu

Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/maEZnIFV

Look what I found on AliExpress

Ps4 je povezan u dnevnom boravku na velikom tv klasicno hdmi kablom ali bi da povrrmeno kad zelim gledati nesto drugo na tom tv, umjesto da fizicki prenosim konzolu iz sobe u sobu da malac nastavlja igrati u drugoj sobi. Da li je izvodivo?

Znam da bi to funkcionisalo s tim uredjajima za prenos slike da se radi o nekom set top boxu, satelitski, zemaljski ali ovde je mozda problematicno prenos komandi kontrolera ili mozda eventualni lag…

Moguce. Prodas PS4 i malom kupis Nintendo Switch.

PS4 ima opciju za Remote Play, ali je jako ograničeno na čemu će raditi i može imati lag u zavisnosti od mreže na kojoj su povezani uređaji. Dostupno je za PC, neke telefone i PS Vitu. I na nekim Samsung televizorima koji imaju smart funkcije je valjda bilo moguće.

https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/en/index.html

Ili PS Vita ili PSTV, to dvoje bi ti zavrsavalo posao.

Da li je ko ovo probao? Streaming na android uredjaj, odnosno remote play?

Probao sam ja, i to na Sony telefonu. Kod mene je ocajno radilo, jer treba dosta jak net za to.
Da napomjenem, da ta app ne radi na svakom telefonu.

To je ustvari ovo sto je kolega @deamonkiller92 pisao, remote play ali izgleda mrka kapa, treba kao kazes net jak. Za windows remote play pise 15/15 mbit downlod i upload, ja imam 21/5 mbit i tesko da hi to bez lag-a radilo.

Najviše zavisi od uploada, download je i više nego dovoljan. Teoretski, upload od 5 je dovoljan, ali zavisi od mreže, kako je Sony povezan na uređaj, itd.

Ništa te ne košta da probaš na telefonu ili pc, pa vidi kako radi.