Bezicni internet/ADSL

E pa da pocnem sa mojim problemom…
Posto zivim u Bg-u a tokom leta volim da odem u drugi grad(nije selo, ali ljudi zive kao da jeste) , potrebna mi je konekcija u toj drugoj kuci.Imao sam fixni koji je ugasen , jer nije bilo potrebne da se placa citave godine ako nikoga nema.Trazio sam nesto po netu vezano za takozvane bezicne internete.Problem je u tome sto su svi oni ograniceni na odredjeni br podataka i nakon toga bukvalno i ne moze da otvara nista.Meni nije potrebna velika brzina…i 2mb bi bilo sasvim ok , ma cak i manje ali cisto da ne moram da pazim koliko sam otvorio , potrosio mb itd. Takodje sam i razmisljao da aktiviram opet fixni , ali svi ADSL paketi traze ugovor na 12/24 meseca.
Uglavnom, ako neko zna da li postoji internet koji mogu da platim po potrebi(koji mesec mi zatreba) bez ugovora , neka mi napise.
Mozda mnogo trazim, ali mislim da je samo kod nas to tako na zalost. Hvala Vam unapred na odg… :beer::hi

Ps. Rekao sam nije selo, ali ljudi zive kao da jeste, posto sam razmisljao da pitam nekog komsiju za uslugu i da mu platim , ali niko u okviru od 1km nema i ako ima 20 kuca :smiley:

To što ti hoćeš ćeš teško naći ovde kod nas. Mogao bi možda preko kablovske, ako je ima u tom gradiću, ali, opet, morao bi i tu odgovor.

Slazem se sa daemonom… Takodje ako ces aktivirati fixni, vidi sa ptt-om, znaci bas ptt net, kod njih ne moras da potpisujes ugovor, nego mozes da prekines saradnju bilo kada, samo je potrebno da nisi duzan i kraj…