Bezicna tastatura + mis combo - KOJU KUPITI?

Sve su ti iste, nema tu razlike, rasturao sam svaku koju sam posedovao do sada hehehe

Enter, Shift desni, space, enter desni mali kod numericke i po koje dugme jos zavisi od modela do modela sadrzi sipkicu takodje

rasturao sam i na laptopu sve dugmice, on ima onaj “scissor” mehanizam, e to je muka dok skines, sve je zakaceno sa tim makaza mehanizmom, pa mora polako da se skida da se ne polomi, ali je zato vracanje samo spustis dok ne klikne i vraceno :slight_smile:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vlado sry što dižem thread iz mrtvih ali zanima me kakvi su ti utisci s bloodyjem? Moji naravno iskoristili priliku što nisam bio tu za veliko čišćenje stana, pao miš i ne radi više middle click. Da poludi čovek

bre totalno ok, moja cera ga redovno baca po sobi :smiley: sve radi jos uvek hehehe, cak i baterija drzi bar jedno dve nedelje do sledeceg punjenja

Ne mogu samo da prelomim da li da idem na r8a ili r7a. Praktično im je ista cena, uzeo bi r8a jer ga drug ima ali ružan ovaj sticker do zla Boga :smiley:

Pa zato ja nisam uzeo njega, a u istoj dilemi sam bio, ruzna ona kosturska glava ili sta bese hehe, nisam dete da kupim nesto tako

Sent from my Nexus 5

Ja sam prošle godine kupo rapoo 8000 set tastatura i miš za neke smješne pare na sniženju u media marktu i evo skoro godina nikakvih problema a sa tastaturom sam prezadovoljan,http://benchmarkreviews.com/23752/rapoo-8000-wireless-optical-mouse-keyboard-set-announced/

lepa jeste, sve mi se svidja, samo jedini minus koji bi mene licno odbio je numericka tastatura, tj manjak iste… Ne mogu ja bez toga…

Ja ako na laptopu vidim numericku ja se najezim, odbija me od takvih laptopova. Nemam mogo igara slagalice sa brojevima tako da ni ne treba :slight_smile:

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Sestra ima neki acer 17" i nekako je čudan osjećaj kada imaš desno brojeve pogotovo što više od 7 godina koristim laptop i tastature za pc po ugledu na laptop

Ja od 2001 godine sam na laptopu i kada sam video u poslednjih par godina su poceli na 15.6" da stavljaju nisam mogao da smislim, za 17" imam i smisla mnogo praznog mesta pa da ga popune numerickom tastaturom. Ruzno mi je, prosto nije mi jasno sta ce tu :slight_smile:

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk