Sve su ti iste, nema tu razlike, rasturao sam svaku koju sam posedovao do sada hehehe
Enter, Shift desni, space, enter desni mali kod numericke i po koje dugme jos zavisi od modela do modela sadrzi sipkicu takodje
rasturao sam i na laptopu sve dugmice, on ima onaj “scissor” mehanizam, e to je muka dok skines, sve je zakaceno sa tim makaza mehanizmom, pa mora polako da se skida da se ne polomi, ali je zato vracanje samo spustis dok ne klikne i vraceno
Vlado sry što dižem thread iz mrtvih ali zanima me kakvi su ti utisci s bloodyjem? Moji naravno iskoristili priliku što nisam bio tu za veliko čišćenje stana, pao miš i ne radi više middle click. Da poludi čovek
Sestra ima neki acer 17" i nekako je čudan osjećaj kada imaš desno brojeve pogotovo što više od 7 godina koristim laptop i tastature za pc po ugledu na laptop
Ja od 2001 godine sam na laptopu i kada sam video u poslednjih par godina su poceli na 15.6" da stavljaju nisam mogao da smislim, za 17" imam i smisla mnogo praznog mesta pa da ga popune numerickom tastaturom. Ruzno mi je, prosto nije mi jasno sta ce tu