Da li ovde neko poseduje Beats pro slusalice i kakvi su vasi utisci ?
ako mislis da pazaris na limundo ili kupindo ili kupujemprodajem, to nije ni proslo blizu njihove fabrike, recimo da je zaobislo fabriku za jedno 3000 kmā¦
njihova cena je od 350-390 eura preko, a kod nas ih imas za 2500 din, malo vise nerealno a iz neba se vidi da je kopija
Pa, recimo da treba da vodis racuna o kopijama.
Inace, po tvojim godinama vidim zasto ti je Beats interesantan. Ja sam pre neki dan prodao svoje Betas HD Solo koje kostaju kod nas 25.000, za nekih 70e, nove novcate. Original naravno. Retko ko ovde kod nas hoce da daje velike pare na sluske, a da nisu neki prestizni audiofilski brend, a Beats to svakako nije. To su slusalice za pokazivanje, glomazne za outdoor, a malo neudobne za indoor, sa izrazenim basom.
a da nisu neki prestizni audiofilski brend, a Beats to svakako nije
To Sennheiser poÄisti samo tako
manite ga uzeo je u americi originalke pa sad skace od srece :poolparty:
Ne kupujes Beats zbog kvaliteta, nego zbog Beats-a. prosto i jednostavno, to je in, klinci vole, i tacka. a kvalitet je dobar. daleko od toga da ima boljih.
Studiovpc je malo preterao sa cenom. U becu su npr. oko 260 eura. Ja imam kuci bele, sa crvenom nijansom, neko razmazeno deriste je zaboravilo u parku, pa sam ih udomio, za svaki slucaj ako dodje neko i bude trazio.
Moj drugar je pre 2 godine, kada je radio u NY kupio Solo HD za 200 dolara⦠Naravno, vecina ih kupuje zbog imena (slicno kao sa iphone telefonima slucaj) ali opet daleko da nisu kvalitetne⦠Ja sam imao repliku za 1000 dinara, tj imam ih i sada samo mi ih je drug slucajno slomio i one cak imaju veoma kvalitetan zvuk i odlican bas⦠A drugo, veoma je vazno i sa cega slusate muziku⦠Na primer uzeli smo drugar i ja njegove original i pustili sa mog Zte Blade 3 telefona muziku, i sa njegovog ipod shuffle, i nemate pojma koliko se primeti razlika⦠Isto to smo uradili i sa mojim kopijama, i opet je veoma primetna razlika⦠Dakle kada kupujete slusalice, opet gledajte malo, pa ako imate para razmislite i o zameni hardvera sa kog slusate muziku⦠Nije sve bas u slusalicamaā¦
Tetka kupila meni u bratu po beats proā¦i cekam mamu da dodje iz amerike da ih doneseā¦jako me interesuje kakve suā¦svi mi kazu da sam lud sto dajem pare za tako neke stvariā¦a ja licno volim i imam srece sto voli i moj cale pa mu nije problem izdvojiti dinar vise za slusalice ili tako netso. Trenutno koristim AKG K 440 NC | HeadRoom Audio i imaju odlican zvukā¦e sad volieo bih da vidim kakva je razlika izmedju tih i beats proā¦
Ja imam Sennheiser slusalice i prezadovoljan sam njima. Ali igrom slucaja imam i jedne āBeatsā bubice. I iskreno su me odusevile. Nisam cuo tako dobre bubice nikada. Ja sam ih dobio ali sam video da je cena bila oko 100-120USD. A definitivno im jeste bas jaca strana ali se ja ne zalim ni na visoke. Sve ukupno utisak je odlican. Ali da su skupe jesu i koliko sam primetio sada su āmoderneā
Jos jedna stvar koja me je nervirala kod Solo HD sluski je curenje zvuka. Prilicno su jake pa svi okolo cuju sta slusate. Takodje, mislim da pojacavanje i smanjivanje zvuka na kablu radi samo sa iphone-om, a i zvuk je najbolji ako imate neki i-uredjaj. Ti manji modeli koji ne obuhvataju celu usnu skoljku, dakle ne-studio modeli, mogu da vrse veliki pritisak i da bole posle nekog vremena nosenja. To je dosta individualna stvar ali meni su prosto bile neudobne.
Vec duze vreme sam na obicnim in ear slusalicama, batalio sam klasicne slusalice jer ne mogu dobro da izoluju zvuk. Ne zelim da mi raspadanje autobusa i svadja sa bus plus kontrolorom kvare uzivanje u muzici⦠I glomazni modeli mi ne odgovaraju zbog upadljivosti i losije prenosivosti (ne mogu da se smotaju i stave u dzep, npr). Jedan od retkih modela koji je zadovoljio moje prohteve je Koss Portapro, kojji vise ne moze da se kupi. Meni je ostao jedan od nekoliko modela koje sam nosio citav, ali sada su mi bolje in ear.
a jesi li dobio slusalice sa S3? ear buds fazon, meni su do jaja za ono malo sto setam u zivotu
Nisam dobio uz s3 bas nikakve, bilo neko socijalno pakovanje, setam ove koje su isle uz lumiu 820 skroz su ok.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Jedna od poenti Beats sluÅ”alica i jeste ācurenjeā zvuka! Em svi treba da vide Å”ta nosite, em i da Äuju vaÅ” ukus!
Po meni totalno bezveze, ali oÄigledno im āradiā posao.
Malo off, ali doÄe mu na isto. U obližnjem mestu postoji jedan klub koji vrti sve i svaÅ”ta, ali se obavezno zavrÅ”i sa narodnjacima.
Užasno su skupi, Å”taviÅ”e, najskuplji lokal u tom mestu, ali vikendom ne možā uÄi! ZaÅ”to? Uveli su j*ebenog slikera/paparaca koji slike sa te veÄeri sutra stavlja na Facebook pa da svi vide ko je bio, Å”ta je pio, obukao, telefon koji je stavio ispredā¦kontate?
^Haha, good one.
Ja licno ne bih davao te pare na slusalice sem ako sam bas pri novcu i odlucim da se pocastim necim, ali pored toliko konkurencije tesko da bi Beats izabrao. Sto kaze Akiris, one od S3 su mi super bile, ali su mi sad tu u fioci, koristim od ovog Asus Padfon-a koje su cini mi se cak i bolje. Ali sve je to ear-buds, one su mi nekako bolje kad izlazim, ove vece su vise za kuci.
Radi i na HTC telefonima, koji u svom HTC Sense imaju beats program u kom izaberes tip slusalica koji imas kako bi on optimizovao zvuk za taj modelā¦
Aha, pa da, oni imaju beats sertifikat.
Jedna od poenti Beats sluÅ”alica i jeste ācurenjeā zvuka! Em svi treba da vide Å”ta nosite, em i da Äuju vaÅ” ukus!
Po meni totalno bezveze, ali oÄigledno im āradiā posao.
Malo off, ali doÄe mu na isto. U obližnjem mestu postoji jedan klub koji vrti sve i svaÅ”ta, ali se obavezno zavrÅ”i sa narodnjacima.
Užasno su skupi, Å”taviÅ”e, najskuplji lokal u tom mestu, ali vikendom ne možā uÄi! ZaÅ”to? Uveli su j*ebenog slikera/paparaca koji slike sa te veÄeri sutra stavlja na Facebook pa da svi vide ko je bio, Å”ta je pio, obukao, telefon koji je stavio ispredā¦kontate?
Ok, to je za neki drugi tip ljudi, mozda pre svega uzrast, i zivotni stil koji ne osudjujem, ali nije moj fazon. Ja muziku dozivljavam intimnije i mnogo licnije, volim zanrove kao sto su akusticni rok, stari rock & roll, instrumental & ambient, jazz⦠I ne zelim da delim sa okolinom kada slusam npr pojanje tibetanskih monaha, ili Wardruna samanisticke tribalne ritmove. U sustini me zabole, terorisem ja i drustvo sa time ponekad, nekima se i djasvi, ali poenta je da je to samo moja stvar. Malo me nervira sto sada na Deezeru mogu da prate sta slusam, moram da vidim gde to moze da se iskljuci.
Beats + Zeljko Joksimovic, bio bi to pure win. Mislim da bi mi se narod smijao na svakom koraku kada bi culi sta sve slusam
Btw, meni je bitno da se jako cuju slusalice, zato sto do skole putujem *****ih 20km, u autobusu starom preko 20 godina, mozete da zamislite koliku buku proizvodi Kada korisitm bubice koje sam dobio u ZTE Blade 3, ako je malo tisa pesma, nema sanse da je cujem⦠Dok mi je Ona kopija Solo HD sasvim odlicno radila posao u autobusu, stavise bio sam prezadovoljanā¦
OffTopic obrisanā¦a obrva podignuta!!!
Juce sam dobio jedne beats pro i jedne soloHDā¦
Neko je reka da ima dosta sound leaka na proā¦al bogami ima i na soloHD kad ih odvrnem na racunruā¦zvuk je dosta dobar al su pro dosta glomazne za outdoor. Beats pro imaju stvarno savrsen zvuk, ja nisam nista slicno stavljao na usi Ali nisu ni tolko losije ove solo HD. Jedino me razocaralo sto ne mogu da ih koristim uz Sony Ericsson Arc S. Pise da nisu kao kompatabilne, ne znam zasto. Jedino kad okrenem kabel naopacke onaj deo koji bi trebao u slusalice da idem da utaknem u telefon onda rade al je zvuk mnogo slabiji, tago da za sada koristim stari Wildifre S. Jedino je problem sto nemogu galsno na telefonu jer on nema toliku snagu da izvuce na sluskeā¦