Bayonetta

Sramota bre da Bayoneta nema temu.I zato je ja sada otvaram zato sto mislim da nam izlazi jedna od igara kroz koju ne mozes bas da se prosetas,igra koja nudi raznovrstan gameplay i naslov koji nudi ono sto najvise volim ogromne bossove.

Inace prve recenzije goveore da je ovo uspeo proizvod…

EDGE 10/10
Eurogamer 9/10

Ostali me ne znaimaju…

Publisher: Sega
Developer: PlatinumGames
Genre(s): Action,H&S
ESRB Rating: [I]M (Mature)
[/I]
Release Date: January 5, 2010 ([SIZE=2]_ 12.10.2009 iliti vec mozete da je skinete sa interneta i igrate_[/SIZE])

Skida se:rolleyes::rolleyes:…mislim igra:D:D…

Odlicno, Xbox jedva da sam palio od kako su me banovali (igrao sam NSMB Wii), ovo ce se igrati.

Pustio sam image kroz abgx, igra je Wave 3! Reze se…

Auh, kad pre? Blago tebi. Ja ima da se nacekam jos dosta, plus nikad se ne zna da li ce da padne blokada…

U svakom slucaju, uzivaj, i javi utiske!

@ninja
hahaha :smiley:

Auuu, skinula mi se igra pre sat vremena i sad sam malo igra…fenomenalna igra… grafika nije nesto preterana ali gameplay ubija…

Imam brz net, a skinula bi se i brze ali od juce ne mogu vise da koristim RS Premium, pa je islo sporo dok se nije skupilo dovoljno seedera…

U svakom slucaju, gameplay je jako dobar, ali sto se prezentacije i price tice, ovaj japanski fazon mi vise nije zanimljiv. Takodje, za ovih sat vremena koliko sam “igrao”, samo 15ak minuta sam zapravo proveo igrajuci. Kao da igram MGS igru, samo sto me ovde zbog zanra prica ne zanima, nadam se da je ovako samo u pocetku i da u nastavku ima vise igranja a manje gledanja… Nisam primetio opadanje frameratea a ni tearing, grafika je odlicna.

Možete download-ovati i [U]odavde[/U]
prosečna brzina skidanja na mom 1MB netu je 103 kB/s

Ja sam jutros dobio novi router i još ga nisam podesio, tako da mi je brzina na 80-85%. Jedva čekam da probam. Meni se dopada potpuno dizajn igre, kao i sleeze B movie priča. :smiley:

Kako to da ga “podesis”?

Pa port forwarding, NAT i ostalo…

e to.

mada, uradio sam i te stvari, samo još uskladiti sa ostalim softwareom a to me mrrrrziii. Prokleti kompjuteri, doći će nam glave.

I kad to uradis imas vecu brzinu? Kad bi ja to uradio koliku bi brzinu imao ako mi je sad prosecno 100-110kbs ako imam 1MB protok?

Od toga ne mozes vise nikako.

Nego Pekisa jel si na live-u? Tj. jesi se ponovo nakacio…

Jesam tacnije igrao sam pre neki dan 3-4 sata COD 4ku i Geow2 bez problema.Od tada nisam jos palio konzolu ali sam siguran da je sve u redu i da nisam banovan.

Tema je Bayoneta …

Jel skinuo jos neko, kakvi su prvi utisci?

igra je odlicna…u pocetku mi je delovala lose ali sto je vise igram sve vise mi se uvlaci pod kozu…mesavina devil may cry i god of war-a ako mene pitate…:slight_smile:

Ovo sa drugog foruma, da ne pisem iste stvari ponovo. Moji prvi utisci:

Joj sto je gameplay dobar! Mnogo fin borbeni sistem, lep odnos izmedju kolicine inputa od strane igraca i feedbacka na ekranu. Vezbanje pokreta dok se ucitava nivo, fantasticna ideja (ako pritisnes back, ostanes u practice modu dokle hoces). Svidja mi se taj soft-ero fazon (naocare i sicusna glava, not so much). Muzika je isto mnogo uvrnuta, nekako bas pristaje, mada humor mi je onako. Mnogo finih detalja, tipa kakva joj je senka, i leptirova krila kod double skoka. Tecno, dinamicno, prste efekti. Ludilo. :eek:

Ali pricu jedva pratim, smara me da citam knjige na koje nailazim, ceo onaj sistem sa pucackom arkadom izmedju nivoa i pravljenje itema potpuno konfuzno predstavljen – uopste, user interface je dosta bedan. Tipicne japanske fore, neke stvari urade onako kako zapadnjaci mogu samo da sanjaju, a druge, bazicne stvari tako smandrljaju da je to za plakanje (isto kao RE5).

Upravo sam presao igru i sta reci… fenomenalno je odradjeno… definitivno se nadam za nastavak posto bi lako moglo da se doda na pricu…

Jedna od onih igara koje bih mogao stalno da igram… Za sad na toj listi jedini su AC, Beyond G&E, Ms. Pac Man i nova na listi Bayonetta :wink:

Za koliko sati igranja si je presao?

Moze se preci uz par smrti za oko 8 sati… Nakon sto sam presao igrao sam neke chaper-ove izpocetka kako bih skupio sve delove ploca koje trebaju kako bi se otkljucala oruzija tako da mi trebalo oko 10 sati… Takodje sam igru zavrsio sa Gold Award… Platinum na normal ili hard je uzasno tezak…