Battlefield Hardline RGH

Da li je probao neko Battlefield Hardline na RGH? Jel princip instalacije isti kao za bilo koji Content folder do sada?

A sto ti ne probas pa podelis iskustva?

Naravno da je isti. Da se neka igra drugacije instalira bio bi tutorijal na forumu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ne razumem zasto je toliko tesko prvo probati nesto pa onda pitati na forumu ? :slight_smile:

Zato sto sam zivce ostavio na proslom Battlefieldu dok nisam saznao da ne moze da se igra bez internog harda, morao je interni hard ne moze flash formatiran u MS-u, a i ja nisam bas tacno rekao sta me zanima…
Ok, da li je neko probao da igra Battlfield Hardline na RGH, a da nema interni HDD, nego USB Flash formatiran u MS Dashu?

Ne kapiram koja je poenta nesto pitati sto nisi ni pokusao da istrazis. Secam se tvoje teme za BF4, pitao si pitanje za koje mi je trebalo cirka 30 sekundi da ukucam na guglu i proverim a NISAM NI JA ZNAO ODGOVOR dok nisam proverio. A rezultat pretrage je bila oficijelna support stranica EA Games. Koja je razlika dal ces da pitas ovde ili pitas na guglu? Proveri na guglu pa pitaj ovde ako ti gugl ne pomogne.

EDIT: Posto si opet bio lenj, evo odovora. Treba ti interni HDD, ne pomaze USB stick, isto kao za BF4.

Mozda ga je bilo zao da potrosi 30 sekundi svog zivota?

da li moze normalan hard od xboxa (60gb) jbg moram da pitam da znam xd

bolje normalan nego nenormalan. Nenormalan moze tubije

Skinuo sam Battlefield Hardline i raspakovao iso file sa 360mpGui. Preko filezilla klijenta sam prebacio na interni hard xbox-a dva foldera cd1 i cd2. Sada imam problem kada pokrenem igru krene video intro i izadje obavestenje o instalaciji koju mozete nastaviti ako stisnete A dugme na gamepad-u ili B da otrkazete i vratite se u FSD. Kada stisnem A dugme pojavi se crni ekran i u gornjem desnom uglu se pojavi plava strelica koja se vrti u krug “LOADING” i tome nema kraja. Na forumu trackera odakle sam skinuo iso fajlove “ne znam da li smem da napisem kako se zove”, ima par postova vezano za torrent upload ali svima radi. Uglavnom se komentarisu pojedini delovi igre koji opet nekima prave problem. Zaboravio sam da napomenem da sam uradio dashboard update na latest i opet corak. Ako neko zna u cemu je problem molim za pomoc.

http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=3552
Procitaj narocito deo za Content, tj. DLC. Na jednom od diskova imas Content folder ciji sadrzaj treba da prebacis rucno preko File Managera. Procitaj da bi znao kako to da uradis.

Hvala na brzoj pomoci.

Kompa ,ja od kada sam otkrio da **Content Manager 3.2 **( u ovom slucaju ,a i ranije verzije ) mogu bez problema prebaciti fajle direktno na xbox 360(njegov disk preko sambe klijenta) nikada nisam imao problema sa instalacijam igara koje su zahtjevale isti ili slican proces .Dakle govorimo o instalacijskim fajlama …Drugi disk uobicajno stavljam na ext. disk…CM 3.2 nema sanse da omane s putanjama - uvijeeek su tocne :tap:

Poz